صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
9
1
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺑﺮهﻣﻮم و اﺳﺎﻧﺲ زﯾﺮه ﺳﺒﺰ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
ژیلا سلطانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (282.03 K)
2
مطالعه تاثیر عصاره الکی میخک بر روند تولید گاز متان و جمعیت پروتوزوآی شکمبه با استفاده از جیره ی کاربردی در شرایط آزمایشگاهی
علی حلیمی شبستری، رامین سلامت دوست نوبر، ناصر ماهری سیس، شاهین حسن پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.56 MB)
3
اثر سطوح مختلف عصاره الکلی نعناع فلفلی بر ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه جوجه های گوشتی
حمید رضا آقابابایی، کیوان کرکودی، محمد طاهر جلیلیان، حسن خمیس آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (151.14 K)
4
اثرات تغذیه ای عصاره آویشن شیرازی بر صفات بیولوژیکی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش زنبور عسل
محمود ثالثی، عباسعلی قیصری، بابک بحرینی نژاد، محمد بهجتیان، علیرضا عباسیان، مظاهر سیدی، مجید صدر ریاحی، شهاب الدین مشرف، محمود رضا سلفیان، محمد اسماعیل ایزدی، مرضیه اخلاقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.52 K)
5
اثر سطوح مختلف عصاره الکلی بره موم نی ریزی بر عملکرد جوجه های گوشتی
مجتبی ناموری، حبیب اقدم شهریار، حسین نورالهی، واحد شاددل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (178.17 K)
6
اثر استفاده از عصاره الکلی بره موم در جیره بر عملکرد و سیستم ایمنی مرغان تخمگذار تجاری در اوایل دوره تخمگذاری
منصور خضری، عبدالحسین سمیع، حمید رضا رحمانی، مهدی محمد علیپور، بهروز قدس علوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (425.79 K)
7
بررسی اثر عصاره الکلی Anethum graveolens L بر کاهش درد نوروژنیک و التهابی در موش های صحرایی 2
علی مجتهدین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.53 K)
8
تاثیر عصاره الکلی بره موم و ویتامین C در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر وزن بدن، درصد تخم مرغهای غیرطبیعی و برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ در شرایط تنش گرمایی
ژیلا سلطانی، سمیرا زنگنه، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.37 K)
9
تاثیر افزودن عصاره الکلی بره بوم و اسانس زیره سیز بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
ژیلا سلطانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (80.38 K)