کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ اﻟﮕﻮی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط ( Quercus infectoria ) در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
عثمان زمانی، فردین هژیری، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.8 K)

2 اﺛﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮﺗﻌﺎدل ﻧﯿﺘﺮوژن، ﻣﺸﺘﻘﺎت ﭘﻮرﯾﻨﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮسفند
ناهید آقا محمدی، فردین هژیری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.12 K)

3 استفاده از میوه بلوط (بلند مازو) در جیره و اثرات عمل آوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسین سمانی نژاد، منصور رضائی، رامین حبیبی مزرعه خلفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.58 K)

4 مقایسه تنوع ژنتیک باکتریایی بافت اپیمورال و محتوی شکمبه با استفاده از تکنیک PCR-SSCP در بزغاله های مرخز تغذیه شده با میوه بلوط
بدری امیری، عثمان عزیزی، جلال رستم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (685.13 K)

5 اثرات استفاده از سطوح مختلف مغز و میوه کامل بلوط بر عملکرد جوجه های گوشتی
صیفعلی ورمقانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.06 K)

6 عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با مغز میوه بلوط (Quercus brantii lindl) در دوره های مختلف پرورش
صغری کشاورزی، محمد هوشمند، محمدرضا بهرینی بهزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.69 K)

7 اثر میوه بلوط و پلی اتیلن گلیکول بر تعادل نیتروژن، مشتقات پورینی و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند
ناهید آقامحمدی، فردین هژبری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.33 K)

8 اثر میوه بلوط و پلی اتیلن گولیکول بر گوارش پذیری مواد مغذی و فراسنجه های تخمیر شکمبه در گوسفند سنجابی
ناهید آقامحمدی، فردین هژبری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.61 K)

9 فرآوری زیستی مغز میوه بلوط به وسیله قارچ آسپرژیلوس اوریزه آ
میثم ابراهیمی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.24 K)