کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 19

1 بررﺳﯽ اﺛﺮات ﭘﻮدر ﻟﯿﻤﻮﺗﺮش ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی، pH ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ در ﻗﻮچ ﻣﺎﮐﻮیی
رﻗﯿﻪ ﭘﻮرﺑﺎﯾﺮاﻣﯿﺎن، رسول پیر محمدی، بهریه شاهی، پرویز فرهومند، ایرج برنوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.23 K)

2 بررسی تغییرات فراسنجه های شکمبه ای در جیره حاوی سطوح مختلف بنتونیت سدیم در شرایط درون تنی و برون تنی
محمدجواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، سمیه سالاری، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

3 اثر عمل آوری مکمل های پروتئینی با تانن پوسته پسته بر متابولیت های خونی و فاکتورهای تخمیری گاوهای شیری هلشتاین
محمد شریفی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (83.72 K)

4 اثر دو منبع انرژی مختلف تفاله چغندرقند و دانه جو برغلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه ،اوره پلاسما و اوره ادرار در گوسفند مهربان
مریم برائتی، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.87 K)

5 تاثیر مکمل نمودن موننسین و اسانس های گیاهی در جیره بر تغییرات روزانه PH و غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه گاوهای نر هلشتاین
بهزاد خرمی، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.81 K)

6 تأثیر تغذیه پودر رازیانه بر سن از شیرگیری و فراسنجه های تخمیری شکمبه (pH و نیتروژن آمونیاکی) در گوساله های شیری هلشتاین
سارا سعیدی، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.01 K)

7 تاثیر تغذیه سیلاژ تفاله یونجه با خرمای ضایعاتی بر فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند کرمانی
سکینه ابراهیمی قره قیونلو، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (523.36 K)

8 ساخت و ارزیابی اثر یک منبع اوره آهسته رهش بر فراسنجه های تخمیر
سلطان علی سلطان گجین، حامد خلیل وند بهروزیار، رسول پیرمحمدی، عباس نیکو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (517.14 K)

9 تاثیر استفاده از منابع مختلف نیتروژنی بر میزان آزاد سازی نیتروژن آمونیاکی و تغییرات pH شکمبه در بره های نر مهربان
محسن رضایی، داریوش علیپور، حسن علی عربی، پویا زمانی، مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (622.49 K)

10 اثرات کنجاله گوار بر مصرف خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای شیرده هلشتاین
مسعود دیدارخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (556.68 K)

11 تأثیر استفاده از منابع مختلف نیتروژنی بر برخی فراسنجه های شکمبه در برهه ای نر نژاد مهربان
مهدی محمودی ابیانه، داریوش علیپور، حمیدرضا مقیمی، مهدی حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (624.33 K)

12 مطالعه تاثیر نسبت های متفاوت نیتروژن آمونیاکی به نیتروژن پپتیدی (NH3-N/Pep-N) در مایع شکمبه گاوهای شیری بر قابلیت هضم مواد مغذی و ساخت پروتئین میکروبی
مهدی کاظمی بن چناری، کامران رضا یزدی، علی نیکخواه، حمید کهرام، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.08 K)

13 اثر ترکیبات فنلی موجود در پوست پسته بر قابلیت هضم و برخی از خصوصیات تخمیری شکمبه گوسفندان بلوچی
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.62 K)

14 فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین کنجاله ی سویا و کنجاله ی کلزا در شرایط برون تنی
جواد فلاحتی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.28 K)

15 فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین یونجه ی خشک و پودر ماهی به روش نوین برون تنی
جواد فلاحتی زو، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.51 K)

16 استفاده از یونجه خشک به عنوان جاذب برای کاهش پساب ذرت سیلو شده با رطوبت های متفاوت
سمیه معینی زاده، علی اسدی الموتی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.15 K)

17 بررسی اثرات پودر لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی،PH شکمبه و نیتروژن آمونیاکی در قوچ ماکویی
رقیه پوربایرامیان، رسول پیرمحمدی، بهریه شاهی، پرویز فرهومند، ایرج برنوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.83 K)

18 بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس لیموترش بر قابلیت هضم خوراک،PH مایع شکمبه و نیتروژن آمونیاکی گوساله های نر هلشتاین
بهریه شاهی، رسول پیرمحمدی، رقیه پوربایرامیان، ایرج برنوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.79 K)

19 اثر افزودنی های میکروبی لالسیل بر غلظت نیتروژن آمونیاکی و پروتئین خام سیلاژ ذرت
کامران رضا یزدی، ندا نفریه، میلاد موسویان، محمد حسین آبادی، پیمان پراویان، امیر کدخدای، مرضیه صابری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.05 K)