کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 مقاﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻤﻮرال ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمدعلو قطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.46 K)

2 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﮑﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﺷﺘﺮﻣﺮغ
مهدی قادری، مجتبی ایاز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.46 K)

3 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘری بیوﺗﯿﮏ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ و ﻟﯿﭙﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حمیدرضا همتی متین، سعید یخکشی، سمیه کامران آزاد، زبیده هاشم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.52 K)

4 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ ﺳﺎزی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﺮ و ﭘﯿﺎز ﺗﺎزه ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فرهاد اکبرنزاد نشلی، رامین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.58 K)

5 تعیین زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
شیلا هادی نیا، محمود شیوا زاد، حسین مروج، مجید اله یاری شهر اسب، محمدمهدی نبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.04 K)

6 ﺗﻌﯿﯿﻦ زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
شیلا هادی نیا، محمود شیوازاد، حسین مروج، مجید اله یاری شهر اسب، محمدمهدی نبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.13 K)

7 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ و اﺳﯿﺪ آﺳﮑﻮرﺑﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
مصطفی رستمی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (959.43 K)

8 اﺛﺮات ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و وزن اﻧﺪاﻣﻬﺎی ﻟﻨﻔﻮﯾﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
فاطمه توکلی نسب، کامران طاهر پور، آرمان رستم زاده، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

9 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮزﺋﻮﻟﯿﺖ ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ اﺛﺮات ﻣﻀﺮ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ درﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
اکرم شبانی، بهروز دستار، مرتضی خمیری، بهاره شعبان پور، سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (907.08 K)

10 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ (ب 1) ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
امید فانی مکی، نظر افضلی، آرش امیدی، حامد عارفی نیا، مرتضی حسینی سنجدک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

11 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺬر ﮔﯿﺎه ﻣﺎرﯾﺘﯿﻐﺎل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
امید فانی مکی، نظر افضلی، آرش امیدی، عباس شیبک، مجتبی فروزان مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

12 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ selko pH، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک و ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺳﺮﺧﺎرگل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
پژواک خاکی، ابوالقاسم سجادی، حسین ابراهیمی، شعبان رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (883.77 K)