کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 83 |
|
-49 |
|
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺼﺮف ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﻠﺴﺘﺮول و ﺗﺮی ﮔﻠﯿﺴﯿﺮﯾﺪ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷتی |
|
غلامرضا زابلی، مهدی جهانتیغ، محمود قزاقی، مرتضی اصغری، رحمت حق پرور، علی ملایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 349.21 K
|
|
-48 |
|
اثر ﻣﮑﻤﻞ ﺳﯿﻨﺒﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ، ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ، ﮐﻠﺴﺘﺮول زرده ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ و ﻗﺪرت ﺟﻮﺟﻪ درآوری در ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷتی |
|
میلاد شاعری، حسین فلاح، اردشیر محیط، زربخت انصاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 383.32 K
|
|
-47 |
|
اثر استفاده پودر چربی پالم در جیره غذایی بره های توده ژنتیکی زل مازندران از شیر گرفته شده تا سن 6ماهگی |
|
مهری السادات مهدوی ساداتی، رامین مهذوی ساداتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.07 M
|
|
-46 |
|
تاثیر مکمل ال-ترئونین روی برخی فراسنجه های خونی و ایمنی سلولی بر بلدرچین ژاپنی نر در جیره ی بر پایه گندم (42-21 روزگی) |
|
دلینا احمدپور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، هما آراک |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.5 M
|
|
-45 |
|
تأثیر دارچین و پروبیوتیک بر کیفیت تخم مرغ های تخمگذار لگهورن در اواخر دوره تولید |
|
بهاره کاظم نیا، منصور رضایی، علیرضا جعفری صیادی، حمید دلدار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.94 M
|
|
-44 |
|
تاثیر تغذیه گردوی ضایعاتی بر پروتئین گلوبولین و کلسترول LDL خون گوسفند |
|
علی خطیبی بردسیری، امید دیانی، محمد جعفر ملکشاهی، محسن ابراهیمی بسابی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 123.39 K
|
|
-43 |
|
کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره آغازین جوجه های گوشتی |
|
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 99.47 K
|
|
-42 |
|
بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر فراسنجهای خونی بلدرچین ژاپنی |
|
طیبه موسی پور، محمد سالار معینی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 94.58 K
|
|
-41 |
|
تاثیر روغن های بازیافتی سویا و مکمل های ویتامین E و C بر الگوی لیپیدی سرم و تخم مرغ |
|
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، غلامعلی نادری، مریم بشتام |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 96.77 K
|
|
-40 |
|
تأثیر چند افزودنی غذایی محرک رشد بر مقادیر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی نژاد راس |
|
امین عشایری زاده، نجفقلی دبیری، خلیل میرزاده، محمدرضا قربانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 435.4 K
|
|
-39 |
|
تاثیر استفاده از سطوح مختلف دانه روغنی آفتابگردان در جیره غذایی بر پارامترهای خونی مرغان تخمگذار |
|
خدیجه رستمی آبرزگه، مرتضی ممویی، صالح طباطبایی وکیلی، خلیل میرزاده، سمیه سالاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.33 M
|
|
-38 |
|
اثرات سطوح متفاوت ال کارنتین روی متابولیت های خون جوجه های گوشتی نر در سن 45 روزگی |
|
علی یگانه خواه، جواد نصر، فرشید خیری، هومن سیگارودی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 959.08 K
|
|
-37 |
|
تاثیر پودر کنگر فرنگی و ویتامین E بر برخی از متابولیت های خونی در جوجه های گوشتی |
|
حبیبه سمیعی، فیروز صمدی، محمود شمس شرق، یوسف جعفری آهنگری، مجتبی آهنی آذری، محمد قربانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.11 M
|
|
-36 |
|
بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم برسطح کلسترول، تری گلیسیرید و HDLسرم جوجه های گوشتی |
|
زهرا حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، غلامعلی کلیدری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 412.11 K
|
|
-35 |
|
اثر مکمل ید بر کلسترول زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخم گذار |
|
مهدیه اصلانی فریسار، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، پویا زمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 172.8 K
|
|
-34 |
|
تأثیر سبوس برنج خام و پایدار شده بر میزان کلسترول خون و تخم مرغ تولیدی مرغ های تخمگذار |
|
لیلا لطفی، مجتبی زاغری، مجید متقی طلب، عبدالاحد شادپرور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 219.77 K
|
|
-33 |
|
اثرات سطوح مختلف روغن کلزا، دانه ی باقلا و پودر سیر بر عملکرد، میزان کلسترول زرده ی تخممرغ و فراسنجه های ایمنی خون مرغ های تخمگذار |
|
شهرام فرج اله زاده سالاری، علیرضا صفامهر، محمد حسین شهیر، صابر خدائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 199 K
|
|
-32 |
|
اثر محدودیت زود هنگام خوراک با آنزیم بر عملکرد، توسعه اندام های گوارشی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی |
|
مسعود پلنگی، وحید رضایی پور، مهرداد ایرانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 183.56 K
|
|
-31 |
|
بررسی اثر افزودن نمک صفراوی و لسیتین به جیره حاوی چربی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی |
|
مسعود پلنگی، وحید رضایی پور، مهرداد ایرانی، فرشته جمیلی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 153.25 K
|
|
-30 |
|
نقش NSPs در کاهش کلسترول و چربی جوجه های گوشتی |
|
طاهره محمدآبادی، علی آقائی، صالح طباطبائی، مرتضی چاجی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 149.51 K
|
|
-29 |
|
اثر استفاده از اسیدلینولئیک کنژوگه (CLA) بر تغییرات فراسنجهه ای خونی در جوجه گوشتی |
|
مجید ابراهیم پور، مجید سالاری، کمال شجاعیان، مهران مهری، فرید مسلمی پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 194.5 K
|
|
-28 |
|
اثرات افزودنی های غذایی آنتی بیوتیکی (فلاومایسین) و غیرآنتی بیوتیکی (پریمالاک و بیولکس-MB) روی خصوصیات لاشه، اندازه اندام های درونی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی |
|
امین عشایری زاده، نجفقلی دبیری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 205.05 K
|
|
-27 |
|
اثر سیر با و بدون پروبیوتیک بر پارامترهای عملکردی، کلسترول و لیپوپروتئین های سرم در جوجه های گوشتی |
|
علی دانشمند، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، اسعد وزیری، طیبه عزیزی، شهاب پدیدار جهرمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 243.73 K
|
|
-26 |
|
بررسی اثرات سطوح مختلف پروبیوتیکهای ساکارومایسیس و بیوپلوس 2ب بر روی کلسترول زرده و خون در مرغان تخم گذار خوراکی |
|
ستار باقری، رسول پیرمحمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 990.26 K
|
|
-25 |
|
تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد و صفات مربوط به تخم مرغ در مرغان تخمگذار بومی |
|
عباس پورشب، نجفقلی دبیری، محمد رضا فتح آبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.16 M
|