کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 83

-149 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺼﺮف ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﻠﺴﺘﺮول و ﺗﺮی ﮔﻠﯿﺴﯿﺮﯾﺪ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷتی
غلامرضا زابلی، مهدی جهانتیغ، محمود قزاقی، مرتضی اصغری، رحمت حق پرور، علی ملایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.21 K)

-148 اثر ﻣﮑﻤﻞ ﺳﯿﻨﺒﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ، ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ، ﮐﻠﺴﺘﺮول زرده ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ و ﻗﺪرت ﺟﻮﺟﻪ درآوری در ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷتی
میلاد شاعری، حسین فلاح، اردشیر محیط، زربخت انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.32 K)

-147 اثر استفاده پودر چربی پالم در جیره غذایی بره های توده ژنتیکی زل مازندران از شیر گرفته شده تا سن 6ماهگی
مهری السادات مهدوی ساداتی، رامین مهذوی ساداتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

-146 تاثیر مکمل ال-ترئونین روی برخی فراسنجه های خونی و ایمنی سلولی بر بلدرچین ژاپنی نر در جیره ی بر پایه گندم (42-21 روزگی)
دلینا احمدپور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، هما آراک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB)

-145 تأثیر دارچین و پروبیوتیک بر کیفیت تخم مرغ های تخمگذار لگهورن در اواخر دوره تولید
بهاره کاظم نیا، منصور رضایی، علیرضا جعفری صیادی، حمید دلدار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.94 MB)

-144 تاثیر تغذیه گردوی ضایعاتی بر پروتئین گلوبولین و کلسترول LDL خون گوسفند
علی خطیبی بردسیری، امید دیانی، محمد جعفر ملکشاهی، محسن ابراهیمی بسابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.39 K)

-143 کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره آغازین جوجه های گوشتی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.47 K)

-142 بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر فراسنجهای خونی بلدرچین ژاپنی
طیبه موسی پور، محمد سالار معینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (94.58 K)

-141 تاثیر روغن های بازیافتی سویا و مکمل های ویتامین E و C بر الگوی لیپیدی سرم و تخم مرغ
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، غلامعلی نادری، مریم بشتام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.77 K)

-140 تأثیر چند افزودنی غذایی محرک رشد بر مقادیر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی نژاد راس
امین عشایری زاده، نجفقلی دبیری، خلیل میرزاده، محمدرضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.4 K)

-139 تاثیر استفاده از سطوح مختلف دانه روغنی آفتابگردان در جیره غذایی بر پارامترهای خونی مرغان تخمگذار
خدیجه رستمی آبرزگه، مرتضی ممویی، صالح طباطبایی وکیلی، خلیل میرزاده، سمیه سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

-138 اثرات سطوح متفاوت ال کارنتین روی متابولیت های خون جوجه های گوشتی نر در سن 45 روزگی
علی یگانه خواه، جواد نصر، فرشید خیری، هومن سیگارودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (959.08 K)

-137 تاثیر پودر کنگر فرنگی و ویتامین E بر برخی از متابولیت های خونی در جوجه های گوشتی
حبیبه سمیعی، فیروز صمدی، محمود شمس شرق، یوسف جعفری آهنگری، مجتبی آهنی آذری، محمد قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

-136 بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم برسطح کلسترول، تری گلیسیرید و HDLسرم جوجه های گوشتی
زهرا حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، غلامعلی کلیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.11 K)

-135 اثر مکمل ید بر کلسترول زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخم گذار
مهدیه اصلانی فریسار، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.8 K)

-134 تأثیر سبوس برنج خام و پایدار شده بر میزان کلسترول خون و تخم مرغ تولیدی مرغ های تخمگذار
لیلا لطفی، مجتبی زاغری، مجید متقی طلب، عبدالاحد شادپرور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.77 K)

-133 اثرات سطوح مختلف روغن کلزا، دانه ی باقلا و پودر سیر بر عملکرد، میزان کلسترول زرده ی تخممرغ و فراسنجه های ایمنی خون مرغ های تخمگذار
شهرام فرج اله زاده سالاری، علیرضا صفامهر، محمد حسین شهیر، صابر خدائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199 K)

-132 اثر محدودیت زود هنگام خوراک با آنزیم بر عملکرد، توسعه اندام های گوارشی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
مسعود پلنگی، وحید رضایی پور، مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.56 K)

-131 بررسی اثر افزودن نمک صفراوی و لسیتین به جیره حاوی چربی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
مسعود پلنگی، وحید رضایی پور، مهرداد ایرانی، فرشته جمیلی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (153.25 K)

-130 نقش NSPs در کاهش کلسترول و چربی جوجه های گوشتی
طاهره محمدآبادی، علی آقائی، صالح طباطبائی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.51 K)

-129 اثر استفاده از اسیدلینولئیک کنژوگه (CLA) بر تغییرات فراسنجهه ای خونی در جوجه گوشتی
مجید ابراهیم پور، مجید سالاری، کمال شجاعیان، مهران مهری، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.5 K)

-128 اثرات افزودنی های غذایی آنتی بیوتیکی (فلاومایسین) و غیرآنتی بیوتیکی (پریمالاک و بیولکس-MB) روی خصوصیات لاشه، اندازه اندام های درونی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی
امین عشایری زاده، نجفقلی دبیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.05 K)

-127 اثر سیر با و بدون پروبیوتیک بر پارامترهای عملکردی، کلسترول و لیپوپروتئین های سرم در جوجه های گوشتی
علی دانشمند، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، اسعد وزیری، طیبه عزیزی، شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.73 K)

-126 بررسی اثرات سطوح مختلف پروبیوتیکهای ساکارومایسیس و بیوپلوس 2ب بر روی کلسترول زرده و خون در مرغان تخم گذار خوراکی
ستار باقری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (990.26 K)

-125 تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد و صفات مربوط به تخم مرغ در مرغان تخمگذار بومی
عباس پورشب، نجفقلی دبیری، محمد رضا فتح آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)