کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 100

-274 اﺳﺘﻔﺎده از اوره ﮔﻮﮔﺮددار در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺰﻫﺎی ﮐﺮﮐﯽ راﯾﻨﯽ و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ درشکمبه
اکبر جواندل کور عباسلو، رضا طهماسبی، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.21 K)

-273 مطالعه ﺗﻐﯿﯿﺮات اﯾﺠﺎد ﺷﺪه درpH ﺷﮑﻤﺒﻪ و اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارا سطوح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺎﮐﺎرز و ﻧﺸﺎسته
امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.99 K)

-272 تاﺛﯿﺮ دو ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﮔﻨﺪم در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﺟﯿﺮه ذرت ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و pH ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی شیری هلشتاین
غلامرضا قربانی، محمد خوروش، حامد بیرانوند، علی جراح، ناهید پژوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.22 K)

-271 اﺛﺮ دو ﺳﻄﺢ از ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ در ﺷﮑﻤﺒﻪ ( RDP ) روی ﮐﯿﻔﯿﺖ اﺳﭙﺮم ﺑﺰ ﻧﺮ
جواد نصیری، علی محرری، پزمان میر شکرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261 K)

-270 بررﺳﯽ اﺛﺮﻣﺼﺮف ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎی ﻏﯿﺮﻗﺎﺑﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ در ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺮﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﭘﺮواری
چنگیز خشگوا، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.24 K)

-269 زمان مصرف خوراکی، دانشی چندگانه در بوم شناسی نشخوارکنندگان: پویایی شکمبه
اکبر نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

-268 اثر دو سطح RDP بر متابولیت های خونی و فعالیت آنزیم های کبدی در بز نر
رسول رضائی، علی محرری، جواد نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.53 K)

-267 اثر سطوح خیساب ذرت برفعالیت آنزیمی شکمبه بره های نر پرواری
نادر پاپی، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

-266 بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله چغندر قند با جو بر عملکرد بره های نر پرواری زل
محمد هادی اقاجانی دلاور، فاطمه حسنی امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

-265 اثر پیه و روغن گیاهی برتخمین سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گوسفند
حامد علیپور، کاوه جعفری خورشیدی، محمدعلی جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB)

-264 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و تجربه پذیری ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

-263 انتقال وکتور انتقالی توسط کانژوگاسیون بین سویه های مختلف E.coli جهت امکان استفاده از آن در محیط گوارشی نشخوارکنندگان
حشمت الله عقبی طلب، قدرت الله رحیمی، فاطمه مزادیان، حشمت الله رحیمیان، زربخت انصاری، مصطفی حاتمی، مسعود بابایی، وحید یوسفی، لیلی همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.34 K)

-262 ارزیابی تجربی تکنیک لوله گذاری دو مرحله ای شکمبه در گاومیش
سعید عزیزی، بهرام افشار حمیدی، اسد ا.. تیموری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.77 MB)

-261 تعیین ارزش غذایی بقایای آفتابگردان در تغذیه دام
امید دیانی، محمد آذر زمزم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.6 K)

-260 بررسی تنوع پروتوزوآهای مژکدار شکمبه در گوسفندان قزل منطقه آذربایجان شرقی
عادل انصاری، اکبر تقی زاده، مقصود بشارتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.14 K)

-259 اثرات افزودن آنزیمهای تجزیه کننده الیاف بر روی ارزش غذایی علوفه یونجه با استفاده از روشهای کیسه های نایلونی و تولید گاز
بابک باغبان زاده نوبری، اکبر تقی زاده، حسین جانمحمدی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.74 K)

-258 بررسی عوامل مؤثر بر بازده پروتئین خام در گاوهای شیرده
پویا زمانی، رضا میرایی آشتیانی، مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، خلیل زابلی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.88 K)

-257 بررسی خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و نشاسته ضایعات کارخانه های تولید ماکارونی در شکمبه نشخوارکنندگان با روش کیسه های نایلونی
هادی صدیقی، ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.54 K)

-256 اثر کولین محافظت شده در شکمبه بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیردۀ هلشتاین
مهرناز اردلان، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.55 K)

-255 اثرات جایگزینی تفاله چغندرقند به جای سیلاژ ذرت بر فعالیت جویدن و الگوی تخمیرات شکمبه گاوهای شیری هلشتاین
نیما نادری، غلامرضا قربانی، علی صادقی سفید مزگی، ایمانه صدر ارحامی، محسن خسروی، مهدی صفاهانی لنگرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.2 K)

-254 ارتباط ساختار مولکولی پروتئین با میزان پروتئین قابل متابولیسم و توازن پروتئین در شکمبه گاوهای شیری
حجت قلی زاده، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، پی کوآنگ یو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.27 K)

-253 تاثیر تغذیه کولین محافظت شده در شکمبه بر عملکرد تولیدی و متابولیت های خونی گاوهای شیرده هلشتاین
مهدی دهقان بنادکی، فرهنگ فاتحی، حشمت االله بهرامی یکدانگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.19 K)

-252 تاثیر اندازه قطعات علوفه خشک یونجه و ماهیت کربوهیدراتهای محلول در شوینده خنثی بر تجزیه پذیری و فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند
علی اسدی الموتی، غلامرضا قربانی، مسعود علیخانی، اسداله تیموری، محمد خوروش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.84 K)

-251 اثر سیلو و علوفه خشک یونجه بر رفتار مصرف خوراک، فراسنجه های شکمبه و تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
مجید شریفی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.93 K)

-250 اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر غلظت برخی فراسنجه های شکمبه در گوسفند مهربان
نسترن ایزدی، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.46 K)