کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 59

-224 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﯿﻼژ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﺮﻋﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺘﺎن در ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
پیروز شاکری، احمد ریاسی، مسعود علیخانی، حسن فضائلی، غلامرضا قربانی، احمد شاهمرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.28 K)

-223 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺳﯿﻼژ ﺑﺴﺘﺮ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﭘﺮواری ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻣﺮﺧﺰ
عبدالرحمان امینی، عثمان عزیزی، فرهنگ فاتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.42 K)

-222 تاثیرﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﯿﻼژ ﺑﻘﺎﯾﺎی ﺣﺎﺻﻞ از ﭘﻮﺳﺖ ﮔﯿﺮی ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.34 K)

-221 ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺣﺎﺻﻞ از ﻋﺼﺎره ﮔﯿﺮی ﻣﺎﻟﺖ ﺑﺼﻮرت ﺳﯿﻼژ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن
محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولیزاده، ملک حسین دلاور، محمد مهدی محقی، غزاله بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.95 K)

-220 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺧﺘﻦ و ﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ
سعید صیدالی دولت آباد، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، احمد هدایتی پور، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.68 K)

-219 بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (836.88 K)

-218 تعیین ضرایب گوارشی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک به روش تولید گاز (in vitro)
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (778.78 K)

-217 اثر مرحله ی رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-216 اثر مرحله ی رشد و سیلو کردن برمقدار تانن کل و متراکم علوفه سورگوم
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-215 تعیین ارزش غذایی و ظرفیت بافری پسماند خشک شده و سیلو شده کدو آجیلی
الهه واحدی، حسن علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.06 K)

-214 تاثیرعمل آوری بااورو ملاس بر هضم سرشاخه نیشکر سیلو شده در گاومیش خوزستان
افروز شریفی، مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.08 K)

-213 ارزیابی سیلاژ بستر جوجه های گوشتی بر فراسنجه های خونی بزغاله مرخز
عبدالرحمان امینی، عثمان عزیزی، فرهنگ فاتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (89.04 K)

-212 بررسی وضعیت تغذیه ای در گاوداری های شیری صنعتی خراسان رضوی
امید گلزاری محمدآباد، علیرضا فروغی، ایمان ناصری نسری، علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.41 K)

-211 ترویج استفاده بهینه از سیلاژ برگ و طوقه چغندر قند در خوراک گوسفندان داشتی
محمد رئیسیان زاده، حمید خدیوی، علیرضا شکری، حسن فضایلی، محمد نوروزی، مهران اباذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1011.95 K)

-210 اثرات آغشته سازی میکروبی بر مصرف، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
م کمرلویی، ا تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.3 K)

-209 بررسی اثرات آغشته سازی میکروبی بر مصرف و قابلیت هضم ظاهری سیلاژ ذرت در جوانه های نر هلشتاین
م کمرلویی، ا تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (433.88 K)

-208 بررسی اثرات آغشته سازی میکروبی بر فراسنجه های تجزیه پذیری مواد مغذی سیلاژ ذرت به روش کیسه های نایلونی در گوسفند زل
م کمرلویی، ا تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.04 K)

-207 اثر جاذب رطوبه های مختلف بر کیفیت تخمیر سیلاژ تفاله ی مرطوب سیب زمینی
سعدون محمدیان، داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.48 K)

-206 تعیین ترکیب شیمیایی و تولید گاز اندام هوایی بوته گوجه فرنگی خشک و سیلوشده
رضا خداوردی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، احمد ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.89 K)

-205 مطالعه اثرات سیلاژ بوته سیب زمینی غنی شده با سبوس گندم بر روی روند تجزیه پذیری ماده خشک با تکنیک گاز تست
مهدی اسحاقیان، رضا ولیزاده، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.59 K)

-204 ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی علوفه تازه و سیلو شده ذرت بهاره و آفتابگردان
الهه مفاخر، موسی مسکرباشی، پیمان حسیبی، محمدرضا مشایخی، جمشید یقایی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.31 K)

-203 بررسی استفاده از تفاله چغندرقند سیلو شده با کاه گندم و یا باگاس نیشکر در مقایسه با سیلاژ ذرت در تغذیه گاومیش های شیرده
ابراهیم فروغی نیا، حسن فضائلی، حمید رضا ایزدنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.72 K)

-202 اثر هیبرید بر تخمیر سیلاژ ذرت
سوده مقدسی، محمد خوروش، مسعود علیخانی، خالد صادقی، اکبر قائم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.53 K)

-201 اثر مواد افزودنی بر روی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی (phragmites australis) به روش کیسه های نایلونی
سمیه بولاغ، کمال شجاعیان، محمد سیدی فرکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.82 K)

-200 بررسی اثر سطوح مختلف آنزیم بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.35 K)