کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 59

51 بررسی تاثیر ملاس و اوره روی ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی در مراحل مختلف رشد
ک. چاشنی دل، ی. مویدپور، م. یوسف الهی، م. شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.88 K)

52 بررسی اثر مرحله بلوغ گیاه ذرت بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت ایرانی
غلامحسین صفرزاده چاقمی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.95 K)

53 بررسی اثر سطوح مختلف فشار بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.27 K)

54 بررسی اثرات سطوح مختلف آفلاتوکسین جیره بر غلظت آفلاتوکسین شیر خام گاو
عبدالمجید ییلاق بیگی، روح الله عبدالله پور، سکینه اسدزاده، مهران نصرتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.96 K)

55 اثر افزودن سطوح مختلف سبوس گندم بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری سیلاژ تفاله مرکبات
مرتضی کردی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.82 K)

56 اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ
افسانه احراری، محمدحسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.04 K)

57 اثر استفاده از ملاس و پیت عمل آوری شده نیشکر بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ تفاله چغندر قند
سعید صیلانی دولت آباد، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، احمد هدایتی پور، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K)

58 اثر افزودنی های میکروبی لالسیل بر غلظت نیتروژن آمونیاکی و پروتئین خام سیلاژ ذرت
کامران رضا یزدی، ندا نفریه، میلاد موسویان، محمد حسین آبادی، پیمان پراویان، امیر کدخدای، مرضیه صابری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.05 K)

59 ارزیابی سیلاژ بستر جوجه های گوشتی بر عملکرد پرواری بزغاله مرخز
عبدالرحمن امینی، عثمان عزیزی، فرهنگ فاتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.28 K)