صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
41
-249
ﺗﺎﺛﯿﺮ زﻣﺎن ﻣﺼﺮف ﻓﯿﺒﺮ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺧﺎﻟﺺ روی ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت اﻗﺘﺼﺎدی در ﺟﯿﺮه ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
علی رشیدی، غلامحسین ایراجیان، مجید حجازی فر، سعیدرضا اصغری، محمدمهدی کثیریان، مجتبی اعتصامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
655.24 K
-248
مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ واﺣﺪ ﻫﺎی ﭘﺮورش دﻫﻨﺪه ی ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ درزﻣﺎن رﺷﺪداﻧﻪ درﺷﻬﺮﺳﺘﺎن اروﻣیه
فیض اله جعفری، علی نوبخت، سراین رزاق زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
283.54 K
-247
ﺑﺮرﺳﯽ ﻋﻮاﻣﻞ ﻣﻐﺬی ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺰارع ﭘﺮورش ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ اﺳﺘﺎن ﮔﯿﻼن ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮی ﭼﻨﺪ شاخصه
حسین ذاکر استقامتی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
357.67 K
-246
اﺛﺮ آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺷﺪه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ﻋﻠﯽ گیلانی، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، مصطفی قلی زاده، احمد علی محمد پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
892.37 K
-245
اﺛﺮ رژﯾﻢﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و ﺗﺮاﮐﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ، ﻟﯿﺰﯾﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حشمت الله گل زاده، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، جواد بیات
مشاهده مقاله
اصل مقاله
938.48 K
-244
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی چراتی، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.03 M
-243
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
صفیه محمدی عیان، علی میرزا آقازاده، هادی تیما
مشاهده مقاله
اصل مقاله
676.78 K
-242
اﺛﺮ ﮔﻠﺒﺮگ زﻋﻔﺮان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وزن اﻧﺪام ﻫﺎی داﺧﻠﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
مهدی ناقوس، حسن حسینیان بیلندی، محمد حسینی، حسن بازدیدی، جواد دباغ کاخکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
897.46 K
-241
اﺛﺮ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
حسن حسینیان بیلندی، مهدی ناقوس، محمد حسینی، حسن عزیز آبادی، جواد دباغ کاخکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
932.1 K
-240
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ آﺳﮑﻮرﺑﯿﮏ و اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮدرﺷﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
مصطفی رستمی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.04 M
-239
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ و اﺳﯿﺪ آﺳﮑﻮرﺑﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
مصطفی رستمی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
959.43 K
-238
اﻓﺰودﻧﯽ ﺣﺎوی ﻋﺼﺎره ﮐﻨﮕﺮ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
فرنگ روزمهر، اردشیر محیط، محمد حسن زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
848.51 K
-237
اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مهدی شهریاری، مجید طغیانی، غلامرضا قلمکاری، حامد کسائی، محمد محمد رضایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.03 M
-236
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و ﻋﺼﺎره ﮔﻞ ﮔﯿﺎه ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مرجان فروتن خواه، مجید طغیانی، غلامرضا قلمکاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
-235
ﺗﺎﺛﯿﺮ راﮐﺘﻮﭘﺎﻣﯿﻦ ﺑﺮﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﮑﻤﻞ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ
حمید منوچهری اردکانی، محمود شیوازاد، محمد چمنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.34 M
-234
اثر Thyme و Cinnamon ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻌﺎدل ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
آمنه رهنما، محسن افشار منش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
830.31 K
-233
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده زودﻫﻨﮕﺎم از ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﭘﻼﻧﺘﺎروم در ﻫﭽﺮی ﺑﺮ ﻣﺮﻓﻮﻟﻮژی دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
فهیمه هاشم زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر ﮐﺮﯾﻤﯽ ﺗﺮﺷﯿﺰی، علی اکبر مسعودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
-232
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮزﺋﻮﻟﯿﺖ ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ اﺛﺮات ﻣﻀﺮ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ درﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
اکرم شبانی، بهروز دستار، مرتضی خمیری، بهاره شعبان پور، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
907.08 K
-231
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺪﺑﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪای در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺎ ﻏﻠﻈﺖ ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
علیرضا جعفری صیاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.63 M
-230
اثر ﺗﺪﺑﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ای ﺑﺮ راﻧﺪﻣﺎن ﻫﺎی ﻫﺰﯾﻨﻪ ای در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.76 M
-229
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﺪﺑﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ای ﺑﺮ ﺑﺎزدﻫﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﭘﺮورﺷﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.97 M
-228
اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺪن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
743.18 K
-227
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺸﮏ ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮشتی
مهرداد نفیسی، نامدار اسکندر شیری، مجید افشار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.5 M
-226
اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺬر ﮔﯿﺎه ﻣﺎرﯾﺘﯿﻐﺎل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
امید فانی مکی، نظر افضلی، آرش امیدی، عباس شیبک، مجتبی فروزان مهر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.19 M
-225
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
اسماعیل توانافر، حیدر نعمت زاده سوته
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.03 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2