| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎی اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﺳﻄﺢ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟهﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| محمد مرادی، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، فرامرز رستمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 361.65 K | ||
| 2 | اﺛﺮات وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E و وزن ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺜﻠﯽ و ﮐﻠﺴﺘﺮول ﺗﺨﻢﻣﺮغ | |
| وحید صداقت، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد، مازیار محیطی اصلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M | ||