صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﺒﻮری ( RUP ) در ﻣﺎه آﺧﺮ آﺑﺴﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت آﻏﻮز و رﺷﺪ ﺑﺮهﻫﺎی ﻟﺮی بختیاری
فریبا رضائی سر تشنیزی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (263.57 K)
2
تاﺛﯿﺮ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﺒﻮری ( RUP ) در ﻣﺎه آﺧﺮ آﺑﺴﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﺮ و اﯾﻤﻨﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦﻫﺎی آﻏﻮز در ﻣﯿﺶﻫﺎی لری بختیاری
فریبا رضائی سر تشنیزی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.21 K)
3
اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری قابل هضم بر عملکرد و بعضی از پارامترهای خونی مرتبط با چربی در بره های نر گوسفند کرمانی
محمد سفلایی شهر بابک، محمد مرادی شهر بابک، حسین مرادی شهر بابک، علی موسی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.22 MB)
4
اثر میزان پروتئین عبوری بر روی میزان رشد بدن و ابقا ازت در بز مرخز
صالح صالحی، عبدالستار کاکه خانیان، کامبیز کامکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.17 MB)
5
اثر سطوح مختلف پودر ماهی بر افزایش وزن و خصوصیات پشم گوسفند سنجابی
علی فرهپور، یوسف روزبهان، نصرت ا... طاهر پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.39 MB)
6
اثرات کنجاله کلزای تیمار شده با فرمالدئیدبه عنوان یک منبع پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه در تغذیه میش های دوره انتقال
طیبه عجم رنگرز، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (644.39 K)
7
تأثیر کاهش پروتئین عبوری و متعادل کردن نسبت لیزین به متیونین در جیره بر عملکرد تولیدی گاوهای هلشتاین شیرده در اوایل دوره شیردهی
حشمت الله بهرامی یکدانگی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، مسعود علیخانی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (311.41 K)
8
بررسی تأثیر جایگزینی بخشی از کنجاله سویا با کنجاله گلوتن ذرت، پودر ماهی و ترکیب آن ها بر گلوکز و فراسنجه های رشد گوساله های شیرخوار
سحر آوخ، مهدی خدایی مطلق، مهدی کاظمی بن چناری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (832.34 K)
9
بررسی تأثیر منابع پروتئین بر عملکرد و بازدهی خوراک گوساله های شیرخوار هلشتاین
سحر آوخ، مهدی خدایی مطلق، مهدی کاظمی بن چناری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (716.19 K)
10
بررسی اثرات تغذیه کنجاله کانولای عمل آوری شده با فرمالدئید و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
علی اضغر مصطفی لو، اسداله تیموری یانسری، منصور رضایی، حبیب تقوی کرگان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.51 K)