صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
27
-74
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ و ﻣﮑﻤﻞ ﮐﺮدن ﺟﯿﺮه ﺑﺎ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦE وC ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ آﻟﻔﺎﺗﻮﮐﻮﻓﺮول و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم، زرده و ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، رحمان جهانیان، زهرا پورنقشبند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.47 K)
-73
مقایسه رقیق کننده های آندرومید، بایوکسل و سیترات - زرده تخم مرغ برای انجماد اسپرم گاو نر براون سوئیس
جعفر فریدی مایوان، اکبر سلیمانی، محمد نوروزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.46 MB)
-72
اثر اسید کاپروئیک و زرده تخم مرغ بر پراکسیداسیون لیپید های اسپرم قوچ پس از 96 ساعت ذخیره سازی در 4ᵒc
محمد عطائی، محمد روستایی علی مهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.22 MB)
-71
بررسی مقادیر مختلف زرده تخم مرغ بر اسپرم قوچ تالشی در شرایط مایع
محمد عطائی، محمد روستایی علی مهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
-70
تاثیر خواص آنتی اکسیدانی ژل رویال در رقیق کننده تریس بر کیفیت اسپرم قوچ قزل
فرهاد فرخی، حسن ملکی نژاد، ایرج برنوسی، علیرضا مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.89 MB)
-69
مقایسه انجماد پذیری اسپرم قوچ زندی با استفاده از دو نوع رقیق کننده تجاری عاری از زرده تخم مرغ: بایوکسل (Bioxcell) و آندرومد (Andromed)
امیر حسین نصیری، آرمین توحیدی، سعید زین الدینی، روزبه اردبیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (777.16 K)
-68
تاثیر آنتی بادی اختصاصی زرده تخم مرغ برعملکرد و کاهش کلونیزاسیون باکتری اشرشیاکلی در جوجه های گوشتی
مریم شفیعی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی، تقی زهرایی صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.2 MB)
-67
تأثیر پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار
مجید قشلاق، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، عباس رأفت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.63 K)
-66
تاثیر تغذیه دانه کتان به صورت خرد شده و خرد نشده بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ
محمد جواد آگاه، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
-65
تأثیر استفاده از روغن ماهی کیلکا و پالم اولئین در تغییر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغان تخم گذار
جواد حسینی واشان، نظر افضلی، محمد ملکانه، محمد علی ناصری، علی اله رسانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (399.55 K)
-64
مقایسه چند عامل تغذیه ای تاثیرگذار بر کاهش کلسترول زرده تخم مرغ
سودابه مرادی، محمود شیوازاد، احمد زارع شحنه، سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
-63
غنی سازی تخم مرغ با لوتئین
طرلان فرهوش، شهرام گلزار ادبی، جابر داوودی، محمد علی کمالی، سلمان نومی، یوسف حاجی اصغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (340.07 K)
-62
تأثیر استفاده از پروبیوتیک و کربنات کلسیم بر صفات عملکردی و کلسترول سرم و زرده تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
یحیی درویشی قلی آباد، محمود شمس شرق، سعید زره داران، علی خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (353.43 K)
-61
تاثیر منبع چربی و ویتامین E بر نسبت و الگوی وضعیتی اسیدهای چرب اقسام فسفولیپیدی زرده تخم مرغ
حیسن ایراندوست، حمید محمدزاده، ناهید منوچهری اردستانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (262.25 K)
-60
بررسی اثر سطوح مختلف زرده تخم مرغ بر برخی از خصوصیات اسپرم قوچ زل پس از انجماد
مهناز احمدی همدانی، یوسف جعفری آهنگری، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (166.1 K)
-59
ارزیابی اثرات کراتین در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
یاسر حسنی، عباس فرشاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355.6 K)
-58
اثر ریشه زنجبیل بر کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی پلاسما و عملکرد مرغ های تخمگذار
عبدالله اکبریان، اردشیر شیخ احمدی، ابوالقاسم گیان، حسن شیرزادی، صفا ژاله
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (233.71 K)
-57
پاسخ خصوصیات کیفی زرده و سفیده تخم بلدرچین به سطوح افزایشی فلفل شیرین
ذبیح اله نعمتی، مینا سالخورده ضیابری، زهرا مرادی قراجه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (636.55 K)
-56
پاسخ خصوصیات کیفی زرده و سفیده تخم بلدرچین به سطوح افزایشی نعناع فلفلی
ذبیح اله نعمتی، زهرا مرادی قراجه، مجتبی مودب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (569.56 K)
-55
معرفی زرده تخم مرغ به عنوان تغذیه زود هنگام و اثر آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
موسی حسینی نشلی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو، محمد کاظمی فرد، محمدرضا ملائی کندلوسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (318.05 K)
-54
مقایسه اثرات آنتی آکسیدانی آنتی بیوتیک مینوسایکلین با پروتئین سریسین بر قابلیت انجماد پذیری اسپرم جنب بیضوی قوچ
زهرا مرآتی، عباس فرشاد، امجد فرزین پور، جلال رستم زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (809.02 K)
-53
اثر نانو ذرات لسیتین سویا در رقیق کننده بر ماندگاری اسپرم قوچ در شرایط سرد
لیلا افضلی چگنی، سید مجتبی موسوی، مجید خالداری، سعید محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (542.25 K)
-52
تاثیر منبع چربی و مکمل کردن جیره با ویتامین E و C بر غلظت آلفاتوکوفرول و پایداری اکسیداتیو سرم، زرده و تخم مرغ
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، رحمان جهانیان، زهرا پورنقشبند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.16 K)
-51
بررسی اثر زرده تخم مرغ و شوک سرما، بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده در قوچ تالشی
آزاده محمدی، محمد روستایی علی مهر، مختار مهدی زاده اسطاخکوهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.42 K)
-50
بررسی مقادیر مختلف اسید هگزانوئیک و زرده تخم مرغ بر میزان نگهداری اسپرم اپیدیدمی قوچ در 5 درجه سانتی گراد
مححمد عطائی، محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.19 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2