صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
27
-124
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ و ﻣﮑﻤﻞ ﮐﺮدن ﺟﯿﺮه ﺑﺎ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦE وC ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ آﻟﻔﺎﺗﻮﮐﻮﻓﺮول و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم، زرده و ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، رحمان جهانیان، زهرا پورنقشبند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.47 K)
-123
مقایسه رقیق کننده های آندرومید، بایوکسل و سیترات - زرده تخم مرغ برای انجماد اسپرم گاو نر براون سوئیس
جعفر فریدی مایوان، اکبر سلیمانی، محمد نوروزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.46 MB)
-122
اثر اسید کاپروئیک و زرده تخم مرغ بر پراکسیداسیون لیپید های اسپرم قوچ پس از 96 ساعت ذخیره سازی در 4ᵒc
محمد عطائی، محمد روستایی علی مهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.22 MB)
-121
بررسی مقادیر مختلف زرده تخم مرغ بر اسپرم قوچ تالشی در شرایط مایع
محمد عطائی، محمد روستایی علی مهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
-120
تاثیر خواص آنتی اکسیدانی ژل رویال در رقیق کننده تریس بر کیفیت اسپرم قوچ قزل
فرهاد فرخی، حسن ملکی نژاد، ایرج برنوسی، علیرضا مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.89 MB)
-119
مقایسه انجماد پذیری اسپرم قوچ زندی با استفاده از دو نوع رقیق کننده تجاری عاری از زرده تخم مرغ: بایوکسل (Bioxcell) و آندرومد (Andromed)
امیر حسین نصیری، آرمین توحیدی، سعید زین الدینی، روزبه اردبیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (777.16 K)
-118
تاثیر آنتی بادی اختصاصی زرده تخم مرغ برعملکرد و کاهش کلونیزاسیون باکتری اشرشیاکلی در جوجه های گوشتی
مریم شفیعی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی، تقی زهرایی صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.2 MB)
-117
تأثیر پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار
مجید قشلاق، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، عباس رأفت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.63 K)
-116
تاثیر تغذیه دانه کتان به صورت خرد شده و خرد نشده بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ
محمد جواد آگاه، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
-115
تأثیر استفاده از روغن ماهی کیلکا و پالم اولئین در تغییر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغان تخم گذار
جواد حسینی واشان، نظر افضلی، محمد ملکانه، محمد علی ناصری، علی اله رسانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (399.55 K)
-114
مقایسه چند عامل تغذیه ای تاثیرگذار بر کاهش کلسترول زرده تخم مرغ
سودابه مرادی، محمود شیوازاد، احمد زارع شحنه، سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
-113
غنی سازی تخم مرغ با لوتئین
طرلان فرهوش، شهرام گلزار ادبی، جابر داوودی، محمد علی کمالی، سلمان نومی، یوسف حاجی اصغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (340.07 K)
-112
تأثیر استفاده از پروبیوتیک و کربنات کلسیم بر صفات عملکردی و کلسترول سرم و زرده تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
یحیی درویشی قلی آباد، محمود شمس شرق، سعید زره داران، علی خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (353.43 K)
-111
تاثیر منبع چربی و ویتامین E بر نسبت و الگوی وضعیتی اسیدهای چرب اقسام فسفولیپیدی زرده تخم مرغ
حیسن ایراندوست، حمید محمدزاده، ناهید منوچهری اردستانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (262.25 K)
-110
بررسی اثر سطوح مختلف زرده تخم مرغ بر برخی از خصوصیات اسپرم قوچ زل پس از انجماد
مهناز احمدی همدانی، یوسف جعفری آهنگری، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (166.1 K)
-109
ارزیابی اثرات کراتین در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
یاسر حسنی، عباس فرشاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355.6 K)
-108
اثر ریشه زنجبیل بر کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی پلاسما و عملکرد مرغ های تخمگذار
عبدالله اکبریان، اردشیر شیخ احمدی، ابوالقاسم گیان، حسن شیرزادی، صفا ژاله
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (233.71 K)
-107
پاسخ خصوصیات کیفی زرده و سفیده تخم بلدرچین به سطوح افزایشی فلفل شیرین
ذبیح اله نعمتی، مینا سالخورده ضیابری، زهرا مرادی قراجه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (636.55 K)
-106
پاسخ خصوصیات کیفی زرده و سفیده تخم بلدرچین به سطوح افزایشی نعناع فلفلی
ذبیح اله نعمتی، زهرا مرادی قراجه، مجتبی مودب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (569.56 K)
-105
معرفی زرده تخم مرغ به عنوان تغذیه زود هنگام و اثر آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
موسی حسینی نشلی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو، محمد کاظمی فرد، محمدرضا ملائی کندلوسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (318.05 K)
-104
مقایسه اثرات آنتی آکسیدانی آنتی بیوتیک مینوسایکلین با پروتئین سریسین بر قابلیت انجماد پذیری اسپرم جنب بیضوی قوچ
زهرا مرآتی، عباس فرشاد، امجد فرزین پور، جلال رستم زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (809.02 K)
-103
اثر نانو ذرات لسیتین سویا در رقیق کننده بر ماندگاری اسپرم قوچ در شرایط سرد
لیلا افضلی چگنی، سید مجتبی موسوی، مجید خالداری، سعید محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (542.25 K)
-102
تاثیر منبع چربی و مکمل کردن جیره با ویتامین E و C بر غلظت آلفاتوکوفرول و پایداری اکسیداتیو سرم، زرده و تخم مرغ
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، رحمان جهانیان، زهرا پورنقشبند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.16 K)
-101
بررسی اثر زرده تخم مرغ و شوک سرما، بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده در قوچ تالشی
آزاده محمدی، محمد روستایی علی مهر، مختار مهدی زاده اسطاخکوهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.42 K)
-100
بررسی مقادیر مختلف اسید هگزانوئیک و زرده تخم مرغ بر میزان نگهداری اسپرم اپیدیدمی قوچ در 5 درجه سانتی گراد
مححمد عطائی، محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.19 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2