کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ ﺑﻨﺰوﺋﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
آیدا جعفری صیادی، امیر هادی پور، اردشیر محیط، نریمان میراعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.27 K)

2 اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی زنگنه، رضا وکیلی، حیدر زرقی، علیرضا فروغی، سونیا زکی زاده، احمد سلحشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.96 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ آرژنین در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ
مریم حیدری مقدم، فریبرز خواجعلی، حسین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.37 K)

4 ﺑﺮرﺳﯽ ﺻﻔﺎت ﮐﻤّﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﻻﺷﻪ در ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋادﻫﺎی ﻗﺰل و ﻣﻬﺮﺑﺎن ﮐﺸﺘﺎر ﺷﺪه در وزنﻫﺎی ﻣﺘﻔﺎوت
سمیرا اورنگی، نرجس گرگانی فیروزجاه، جمشید ایزدی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (348.89 K)

5 روﻧﺪ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﻻﺷﻪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻟﺮی ﺑﺨﺘیاری
محمدعلی طالبی، محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.12 K)

6 ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری
محمدعلی طالبی، محمود وطن خواه، مرتضی کرمی، احمد میرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.69 K)

7 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﻨﺒﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ کمان(Onchorhynchus myksis)
ﻣﺤﺪﺛﻪ حیدری، ﻓﺮﯾﺪ فیروزبخش، زﯾﺒﻨﺪه محرابی، علی جعفرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.15 K)

8 اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻃﻮل ﻋﻤﺮ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻻﺷﻪ زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ(Apis mellife.L )
محمد ﺑﻬﺠﺘﯿﺎن اﺻﻔﻬﺎنی، عباسعلی قیصری، علیرضا عباسیان، علیرضا جلالی وند، محمود ثالثی، عبدالمجید نیلفروشان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.91 K)

9 ﻣﺪل ﻫﺎی آﻣﺎری ﺧﻄﯽ ﺑﺮای ﺗﺨﻤﯿﻦ وزن دﻧﺒﻪ و وزن ﻻﺷﻪ در ﻗﻮچ ﻫﺎی ﻧﺮ ﯾﮏ ﺳﺎﻟﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری
حشمت اله خسروی نیا، محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.49 K)