کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر رﯾﺸﻪ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﻟﯿﭙﯿﺪ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨش ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ | |
امین علی حسین طایفه، رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، زهرا دارابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.03 K) |