کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررﺳﯽ اﺛﺮ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻧﺎﻧﻮ ذرات ﻧﻘﺮه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
معصومه گرگین، وحید رضایی پور، شهاب الدین قره ویسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.43 K) | ||
2 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ پایه ذرت و ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و pH ﺷﯿﺮاﺑﻪ ﺳﻨﮕﺪان و ﺳﮑﻮم جوجه های گوشتی | |
شعله هوشیار، علیرضا سقایی، ایوب بدرزاده، داریوش شکوری، فرهاد دستمالچی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.66 K) | ||
3 | اﺛﺮ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ذرت و ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وزن ﻧﺴﺒﯽ ﺑﺮﺧﯽ از اﻧﺪامﻫﺎی ﮔﻮارﺷﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
شعله هوشیار، علیرضا سقایی، ایوب بدرزاده، داریوش شکوری، فرهاد دستمالچی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.88 K) |