صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
12
1
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻣﯿﮑﺮوﻧﯿﺰه ﺷﺪه ﺑﺎ دو ﺳﻄﺢ از اﻧﺪازهی ذرات ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻇﺎهری و افزایش وزن بره های پرواری زل
الهه نادری کیا، اسدا... تیموری یانسری، صادق کریم زاده، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.42 K)
2
مقایسه روش های مختلف اندازه گیری قابلیت هضم ظاهری اجزای مغذی خوراک در اسبچه خزر
سمانه اربابی، تقی قورچی، مجید افشار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.64 MB)
3
تاثیر مکمل کنسانتره ای بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم در اسبچه خزر
سمانه اربابی، تقی قورچی، مجید افشار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.41 MB)
4
اثر مکمل روغن سویا و روغن ماهی برقابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در بزهای مهابادی
داریوش فخاری، ابوالفضل زالی، مهدی گنج خانلو، محمد مرادی شهر بابک، میرحسین نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.35 MB)
5
تاثیر مکمل های بیوتین کمپلکس B-ویتامین برروی عملکرد گاوهای شیرده
دانیال مودی، مهدی امیرآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.17 MB)
6
تاثیر کاهش الیاف علوفه ای و الیاف موصر جیره های برپایه جو و کنجاله منداب اصلاح شده بر اندازه ذرات خوراک، فعالیت جویدن و قابلیت هضم الیاف در گاوهای شیرده پرتولید
رضا موتمنی، حمید امانلو، سمیه نظافتی، محمد محمودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.29 MB)
7
اثر کنجاله پنبه دانه عمل آوری شده با بنتونیت سدیم بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و عملکرد مرغ های تخمگذار
علی گیلانی، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (231.48 K)
8
اثر استفاده از محصولات فرعی پسته در جیره گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی
عطیه بهلولی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، فریدون افتخار شاهرودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
9
تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم بقایای ذرت دانه ای در استان کرمان به روش In vivo
علی موسوی سعید، پیروز شاکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (401.55 K)
10
تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، ظاهری وتجزیه پذیری پوسته خارجی سه نوع واریته بادام
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (390.48 K)
11
مقایسه قابلیت هضم ظاهری اندازه گیری شده جیره های مختلف با استفاده از نشانگر خاکستر نامحلول در اسید (AIA) و مشاهده مستقیم
موسی زرین، علی محرری، ابراهیم اسدی خشویی، امیر احمدپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (300.78 K)
12
بررسی تاثیر روش های مختلف فرآوری دانه جو بر قابلیت هضم ظاهری خوراک در گوساله های شیری
علی جراح، غلامرضا قربانی، محمد خوروش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.11 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه