کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تاﺛﯿﺮ ﻋﻤﻞ آوری ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ ﺑﺎ اﻓﺰودﻧﯽ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ( ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﭘﻼﻧﺘﺎروم ) و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ﺳﯿﻼژ ذرت در ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﻧﺮ گاومیش
محمدرضا مشایخی، سید مجید حسینی، عزیز کردونی، دانیال فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.71 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻓﺰودن ﺑﺎﮐﺘﺮی ( ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﭘﻼﻧﺘﺎروم ) ﺑﻪ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ﺳﯿﻼژ ذرت
محمدرضا مشایخی، بهاءالدین عالم زاده، بهاره طاهری دزفولی، حمیدرضا ایزدنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (342.25 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﻼس و اوره روی ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ رشد
ی. چاشنی دل، م. موید پور، م. یوسف الهی، ک. شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (168.74 K)

4 بررسی سطوح مختلف افزودن باکتری (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) به سیلاژ علوفه نی و مقایسه آن با سیلاژ ذرت
محمدرضا مشایخی، بهاءالدین عالم زاده، بهاره طاهری دزفولی، حمیدرضا ایزدنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.16 K)

5 تاثیر عمل آوری سیلاژ علوفه نی با افزودنی میکروبی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) و مقایسه آن با سیلاژ ذرت در پرواربندی گوساله های نر گاومیش
محمدرضا مشایخی، سید مجید حسینی، عزیز کردونی، دانیال فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.42 K)