کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺒﺪﯾﻞ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎﺑﺎی
زمان رستم نژاد، یدالله چاشنی دل، اسدالله تیموری یانسری، حامد شهابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.72 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎبای
زمان رستم نژاد، یدالله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، حامد شهابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.03 K)

3 تاتیر سطوح مختلف عصاره های آویشن و زیره سبز روی عملکرد تولیدی، کیفیت تخم مرغ و پاسخ ایمنی هومورال در مرغ های تخمگذار
محمد اعمی ازغدی، محمد پیله ور، جواد آرشامی، علی محمد خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.78 K)

4 بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی(Thymuse vulgarise) بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
رحیم عبدالکریمی، محسن دانشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.24 K)

5 اثر عصاره گیاه آویشن، آب انار و آب لیمو بر pH و ظرفیت نگهداری آب در گوشت ران جوجه های گوشتی
یونس گرگیج، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (876.12 K)

6 بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آویشن، آب انار، آب لیمو در گوشت ران جوجه های گوشتی
یونس گرگیج، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.21 K)

7 بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر نژاد آتابای
زمان رستم نژاد، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، حامد شهابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.52 K)