کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 40

-149 ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﮐﻠﺰا در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
جواد فلاحتی زو، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.3 K)

-148 بررسی پارامترهای عملکرد بلدرچین ژاپنی در پاسخ به جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا
علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، مسعود رنجبران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

-147 مقایسه کنجاله گوار با کنجاله کلزا جهت جایگزینی در جیره بره های پرواری نژاد زل
مجید مهدوی کلاته نو، نورمحمد تربتی نژاد، سعید زره داران، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.81 MB)

-146 تاثیر کنجاله کلزا بر عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین
حشمت سپهری مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (902.47 K)

-145 مقایسه اثرات پرتوهای مختلف بر کیفیت پروتئین کنجاله کلزا
سادیه جلیلیان، پروین شورنگ، فرشید فتاح نیا، علی اصغر صادقی، علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

-144 تأثیر استفاده ازمکمل آنزیمی تجزیه کننده پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای در جیره های حاوی کنجاله کلزا بر روی عملکرد جوجه های گوشتی
امید احمدآلی، موسی اسلامی، نجفقلی دبیری، جمال فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.95 K)

-143 استفاده از مدل های تصمیم گیری چندشاخصه SAWو TOPSISدر تعیین بهترین سطح کنجاله کلزا در مرغ های مادر گوشتی
اردشیر شیخ احمدی، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، احمد زارع شحنه، عبداله حسینی، جواد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.13 K)

-142 اثرات سطوح مختلف کنجاله کلزا در جیره غذایی بر عملکرد، قدرت جوجه درآوری و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های مادر بومی
پیمان غیور، عباسعلی قیصری، شاهین اقبال سعید، قاسم مقصودی نژاد، محمدرضا عبادی، علی اکبر نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (157.35 K)

-141 استفاده از کنجاله کلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی جوجه های گوشتی ماده
مهراب فرجی نافچی، فریبرز خواجعلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (171.78 K)

-140 بررسی تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم کربوهیدراز بر عملکرد جوجه های گوشتی
حمیدرضا ابراهیمی، فرید شریعتمداری، فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (914.66 K)

-139 کاربرد سطوح مختلف کنجاله کلزا در جیره گوساله های نر هلشتاین
اکبر اسدیان اصفهانی، شهاب الدین مشرف، حیدرعلی گلمحمدی، محسن راستی، احمدرضا رنجبری، مهوش کوهی حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-138 گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره
خلیل زابلی، محمد مهدی طباطبایی، علی حسینی سیر، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

-137 تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا و با بدون آنزیم بر توان تولیدی گله های مادر گوشتی
اردشیر شیخ احمدی، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، احمد زارع شحنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

-136 تاثیر آنزیم فیتاز در جیره های حاوی کنجاله کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی، جمال فیاضی، نجفقلی دبیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.81 K)

-135 مطالعه ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم کنجاله کلزا در تغذیه گوسفند
سعید کاویان، محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

-134 تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله کلزا در مقایسه با کنجاله تخم پنبه در گاوهای هلشتاین
حمید امانلو، علی خلج هدایتی، داود زحمتکش، احسان محجوبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.49 K)

-133 تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا روی عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
حمید امانلو، علی خلج هدایتی، داود زحمتکش، احسان محجوبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.28 K)

-132 تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد مرغهای تخم گذار
روح الله گایکانی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (873.35 K)

-131 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا و مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

-130 اثر جایگزینی کنجاله کلزا به جای بخشی از کنجاله سویا بر عملکرد گاو های شیری هلشتاین
مژگان مظهری، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

-129 ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری و ناپدید شدن شکمبه ای- روده ای ماده خشک و پروتئین خام کنجاله کلزا
مژگان مطهری، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

-128 تأثیراستفاده از آنزیم ناتوزیم پلاس در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر خصوصیات مورفولوژیکی روده و ویسکوزیته دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
داود شریفی، گلستان گلستانی، اکبر یعقوبفر، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.44 K)

-127 تاثیر کنجاله کلزا در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
منصور میاحی، نجفقلی دبیری، روح االله یوسفوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (470.13 K)

-126 مقایسه عملکرد گوساله های پرواری تغذیه شده با منابع مختلف کنجاله تخم پنبه وکنجاله کلزا
حسن علمی، علیرضا فروغی، عباسعلی ناصریان، بهنام صارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.19 K)

-125 اثر سطح آنزیم و مکمل مس در جیره های بر پایه ذرت- کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی
امیر صومائی چیانه، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، برزان بهرامی کمانگر، فرهاد خلیق، حمید داورپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.3 K)