کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ ﺑﺮ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﺑﻠﻮچی
عباس افقهی زاده، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.28 K)

2 اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه رامین خوزستان
عباس افقهی زاده، سید علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.89 K)

3 بررسی تأثیر سطوح مختلف ضایعات ماکارونی بر عملکرد جوجه های گوشتی
بهمن پریزادیان کاوان، میثم زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.6 K)

4 تعیین انرژی قابل متابولیسم ضایعات کارخانجات ماکارونی و لپه پاک کنی در سطوح مختلف
عین الله عبدی قزلجه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

5 تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی، رشته، بیسکویت، پفک، لپه پاک کنی و بوجاری لپه به عنوان خوراک طیور در استان آذربایجان شرقی
عین اله عبدی قزلجه، کامران رضا یزدی، بهزاد حافظی، علی حسین خانی، احمدرضا حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (996.46 K)

6 بررسی خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و نشاسته ضایعات کارخانه های تولید ماکارونی در شکمبه نشخوارکنندگان با روش کیسه های نایلونی
هادی صدیقی، ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.54 K)

7 تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز ضایعات کارخانه های ماکارونی جهت استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان
هادی صدیقی، ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.09 K)

8 اثرات موننسین و سالینومایسین بر روند تخمیر نشاسته ژلاتینه شده ضایعات ماکارونی
محمد گلشن ظروفی، محمد نریمانی راد، حبیب اقدم شهریار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.53 K)

9 تاثیر استفاده از ضایعات ماکارونی بر فاکتورهای خونی بره های نر بلوچی
عباس افقهی زاده، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.06 K)