| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| سجاد مرادی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمدرضا راجی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 367.98 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| سجاد مرادی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمدرضا راجی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 367.98 K | ||