کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
سجاد مرادی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمدرضا راجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.98 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
سجاد مرادی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمدرضا راجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.98 K) |