کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ و ﭘﻮدر ﻣﺮزه ( .Satureja hortensis L) ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻞ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی ﭼﺮب و pHﺷﮑﻤﺒﻪ در ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﻮمی | |
سینا پیو ستگان، پرویز فرهومند، محسن صحرایی، امیر طلاعیه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.36 K) | ||
2 | تاثیر دوره های متفاوت محدودیت غذایی بر ویژگی های لاشه بزغاله های بومی استان بوشهر | |
محمود دشتی زاده، محمد جواد ضمیری، عزیزاله کمال زاده، امیر ارسلان کمالی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (917.59 K) | ||
3 | تاثیر اسانس و پودر مرزه بر عملکرد و فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی | |
امیر طلاتپه، پرویز فرهومند، محسن صحرایی، سینا پیوستگان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.64 K) | ||
4 | تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی | |
امیر طلاتپه، پرویز فرهومند، یونس علی جو، اسلام نوروزی، سینا پیوستگان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.39 K) |