| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ﺑﺮﺷﺘﻪ ﮐﺮدن و اﮐﺴﺘﺮود ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم داﻧﻪ ﺳﻮیا | |
| فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 286.48 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ﺑﺮﺷﺘﻪ ﮐﺮدن و اﮐﺴﺘﺮود ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم داﻧﻪ ﺳﻮیا | |
| فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 286.48 K | ||