کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 اﺛﺮات ﻧﻮع ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺎ ﮔﻞ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ وﻏﻠﻈﺖ ﻓﺴﻔﺮ و ﮐﻠﺴﯿﻢ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عباسعلی قیصری، علیرضا آذربایجانی، احسان میرفندرسکی، منصور نصراصفهانی، سیامک سلطانی، زینب پناهپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.04 K)

2 اﺛﺮ ﮔﺮوه ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
هادی چراتی، رقیه جباری، علی اسماعیلی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.1 K)

3 اﺛﺮ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
حسن حسینیان بیلندی، مهدی ناقوس، محمد حسینی، حسن عزیز آبادی، جواد دباغ کاخکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (932.1 K)

4 واﮐﻨﺶ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺳﻮﯾﻪ راس و آرﺑﻮر آﮐﺮز ﺑﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻟﯿﺰﯾﻦ
حسین جانمحمدی، حمید داورپور، اکبر تقی زاده، نصراله پیرانی، علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

5 ارﺗﺒﺎط ﺑﯿﻦ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن ﺑﺎ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﺮه ﻫﺎی ﺧﺎﻟﺺ و آﻣﯿﺨﺘﻪ ﻧﮋادﻫﺎی ﺷﺎل و زﻧﺪی ﺑﺎ زل
مهدی مومن، میثم محسنی، داوود شریفی، ناصر امام جمعه کاشان، زهرا باجلان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (465.6 K)

6 اﺛﺮ وزن ﮐﺸﺘﺎر ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ و ﺗﻌﯿﯿﻦ وزن ﺑﻬﯿﻨﻪ ی ﮐﺸﺘﺎر در ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮوار ﺷﺪه ی ﻧﮋادﻫﺎی ﻗﺰل و مهربان
هادی آتشی، جمشید ایزدی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.54 K)