| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﯾﺎ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ی دارای 60 درﺻﺪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺷﻨﺎﺳﯽ روده ی ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| مهری شمسی، مختار خواجوی، اکرم نظرزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 440.02 K | ||
| 2 | اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪای ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ ﺟﻮاﻧﻪزده و ﺟﻮاﻧﻪﻧﺰده ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| ابوالفضل ﺷﺮﯾﻒ ﭘﺎﻗﻠﻌﻪ، محسن افشارمنش، محمدعلی فرقانی، مسعود سامی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 371.06 K | ||
| 3 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺮﻃﻮب ﺳﺎزی و ﻓﺮم داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم | |
| سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، ویسی بهرامی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M | ||
| 4 | ﺗﺎﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻨﺪم، آﻧﺰﯾﻢ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻻﮐﺘﻮ ﺑﺎﺳﯿﻞ و ﮐﻠﯿﻔﺮم ﻫﺎی ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت روده ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| نرگس هاشمی چلاوی، داوود شریفی، علی میرقلنج | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 954.49 K | ||