کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
علی زنگنه، رضا وکیلی، حیدر زرقی، علیرضا فروغی، سونیا زکی زاده، احمد سلحشور | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 279.96 K | ||
2 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺸﮏ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﺪه ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻤﻮرال در ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺑﯿﻤﺎری ﻫﺎی ﺑﺮوﻧﺸﯿﺖ ﻋﻔﻮﻧﯽ، ﮔﺎﻣﺒﻮرو، ﻧﯿﻮﮐﺎﺳﻞ و آﻧﻔﻠﻮآﻧﺰا و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷتی | |
مرتضی آریا، اسماعیل توانافر | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 283.79 K |