| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| علی زنگنه، رضا وکیلی، حیدر زرقی، علیرضا فروغی، سونیا زکی زاده، احمد سلحشور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 279.96 K | ||
| 2 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺸﮏ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﺪه ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻤﻮرال در ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺑﯿﻤﺎری ﻫﺎی ﺑﺮوﻧﺸﯿﺖ ﻋﻔﻮﻧﯽ، ﮔﺎﻣﺒﻮرو، ﻧﯿﻮﮐﺎﺳﻞ و آﻧﻔﻠﻮآﻧﺰا و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷتی | |
| مرتضی آریا، اسماعیل توانافر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 283.79 K | ||