کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی زنگنه، رضا وکیلی، حیدر زرقی، علیرضا فروغی، سونیا زکی زاده، احمد سلحشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.96 K)

2 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی رازﯾﺎﻧﻪ، زﯾﺮه ﺳﯿﺎه، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻشه جوﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ راس 308
عباس درزی نیا، سولماز کیوان پژوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.1 K)

3 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی رازﯾﺎﻧﻪ، زﯾﺮه ﺳﯿﺎه، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺳﻠﻮﻟﻬﺎی خونی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ راس 308
عباس درزی نیا، سولماز کیوان پژوه، علی اکبر باباجانپور، مرتضی کاظمی، عباس آقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (458.94 K)

4 تاثیر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣایی
هادی قنبرزاده، حسین شجاعی، نظر فضلی، آرش امیدی، معصومه ولوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.77 K)

5 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﮑﻤﻞ ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﯽ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯿﺎن اﻧﮕﺸﺖ ﻗﺪ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss)
زﯾﺒﻨﺪه محرابی، فرید فیروزبخش، محدثه حیدری، علی جعفرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.19 K)