کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تعیین ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺷﮑﻤﺒﻪ اﯾﯽ و ﭘﺲ از ﺷﮑﻤﺒﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش سه ﻣﺮﺣﻠﻪ اﯾﯽ اﺻﻼح ﺷﺪ | |
سامان لشکری، اکبر تقی زاده، عباس رافت، علی ایاسه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.37 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تعیین ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺷﮑﻤﺒﻪ اﯾﯽ و ﭘﺲ از ﺷﮑﻤﺒﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش سه ﻣﺮﺣﻠﻪ اﯾﯽ اﺻﻼح ﺷﺪ | |
سامان لشکری، اکبر تقی زاده، عباس رافت، علی ایاسه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.37 K) |