کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮوم آﻟﯽ و ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ اﯾﻤﯿﻮﻧﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦﻫﺎ، ﭘﺮزﻫﺎی روده و ﻣﯿﺰان اﺑﻘﺎء ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
تورج محمدی، علیرضا صفامهر، علی مصطفی تهرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.54 K) | ||
2 | ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ دام ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ رﯾﺰی رﯾﺎﺿﯽ ﺑﺎزه ای | |
محمدعلی روشنفر، مصطفی یوسف الهی، محمود صبوحی صابونی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.08 K) |