| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮوم آﻟﯽ و ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ اﯾﻤﯿﻮﻧﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦﻫﺎ، ﭘﺮزﻫﺎی روده و ﻣﯿﺰان اﺑﻘﺎء ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| تورج محمدی، علیرضا صفامهر، علی مصطفی تهرانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 381.54 K | ||
| 2 | ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ دام ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ رﯾﺰی رﯾﺎﺿﯽ ﺑﺎزه ای | |
| محمدعلی روشنفر، مصطفی یوسف الهی، محمود صبوحی صابونی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 391.08 K | ||