صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
14
1
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ جو
مهسا مرادی، تقی قورچی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (197.71 K)
2
اثر کودهای نیتروژن و فسفر بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه گلرنگ به روش in situ
فاطمه اصغرزاده، محمدحسن فتحی نسری، محمدعلی بهدانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.09 MB)
3
تاثیر روش های مختلف استخراج چربی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و پروتئین حقیقی سبوس برنج
علی فرشاد مقدم، محمدعلی جعفری، کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.64 MB)
4
مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی برخی از فرآورده های فرعی نیشکر با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده، محمد اسدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (88.04 K)
5
مقایسه روند تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین پودر ضایعات کشتارگاه طیور با کنجاله سویا و پودر ماهی
محمد زهره وند، مهدی کاظمی بن چناری، علیرضا علیزاده، مهدی تقی نژاد رودبنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (116.02 K)
6
تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله ماء الشعیر سازی در گوسفند
محمد افروزیه، رسول پیر محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
7
تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله کلزا در مقایسه با کنجاله تخم پنبه در گاوهای هلشتاین
حمید امانلو، علی خلج هدایتی، داود زحمتکش، احسان محجوبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (368.49 K)
8
تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری نشاسته ارقام مختلف جو ایران با روش برون تنی
عیناله عبدی قزلجه، محسن دانش مسگران، حسن نصیری مقدم، علی رضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.37 K)
9
مقایسه اثر عمل آوری حرارت مرطوب و شیمیایی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام کنجاله کانولا
هادی محمدزاده، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.15 K)
10
مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی برخی از علوفه های مورد استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از روش کیسه های نایلونی
هادی محمدزاده، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.64 K)
11
ترکیبات ضد تغذیه ای و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام کنجاله منداب بومی عمل آوری شده با میکروویو
روح اله ابراهیمی محمودآبادی، علی نیکخواه، علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (735.5 K)
12
ارزیابی تغذیه ای علف نی (Phragmatis australis) در مراحل مختلف رشد
محمدتقی کریمی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (674.98 K)
13
اثرات پرتو تابی میکرویو بر محتوی گوسیپول و روند تجذیه پذیری پروتئین پنبه دانه
مهدی تقی نژاد رودنبه، علی نیکخواه، علی اصغر صادقی، روح الله ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (315.37 K)
14
اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا
فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.35 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه