کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 15

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر و ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
سمیه بخشی زاده، اکبر تقی زاده، سمیه رحمانی، صادق چراغی سرای، حمید بخش زاده، حسین جانمحمدی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 273.65 K

2 استفاده از پرتوتابی اشعه بیم الکترونی برای کاهش ترکیبات فنلی موجود در تفاله دانه انار چکیده
فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 113.01 K

3 تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک تفاله دانه انار خشک و سیلویی
فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی، علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.53 K

4 تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر تولید و ترکیب شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
سید جلال مدرسی، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله اصل مقاله 129.32 K

5 تاثیر پرتو تابی بیم الکترونی برگوارش پذیری تفاله دانه انار
فاظمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، جلال مدرسی، علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.48 M

6 صفات عملکردی مرغ های تخم گذار در پاسخ به تغذیه تفاله دانه انار و مولتی آنزیم
مهری رابط، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، امیرمنصور وطن خواه، سارا میرزایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 141.97 K

7 تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله دانه انار در تغذیه گوسفند
رضا فیضی، احمد قدرت نما، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران، محسن رئیسیان زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M

8 برآورد همبستگی بین دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای تفاله دانه انار
فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری
مشاهده مقاله اصل مقاله 313.46 K

9 برآورد معادلات تابعیت برای تخمین قابلیت هضم شکمبه ای تفاله دانه انار به دو روش درون کیسه ای و آزمایشگاهی
فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری
مشاهده مقاله اصل مقاله 255.37 K

10 تأثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی، محمدحسن فتحی نسر، جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 319.84 K

11 تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی، محمدحسن فتحی نسیری، جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 274.55 K

12 تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر غلظت اسید لینولئیک مزدوج، اسید پونیسیک و اسید واکسنیک شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
جلال مدرسی، محمدحسن فتحی نسری، امید دیانی، لادن رشیدی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله اصل مقاله 170.61 K

13 تعیین تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام تفاله انگور و تفاله دانه انار با استفاده از روش کیسه نایلونی (in situ)
سمیه بخشی زاده، اکبر تقی زاده، سمیه رحمانی، صادق چراغی سرای، حمید بخشی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.48 K

14 اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار و مولتی آنزیم بر تولید مرغ های تخم گذار
ع.ا ساکی، م رابط، س میرزایی، پ زمانی، ا.م وطن خواه، م عباسی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.66 K

15 تاثیر سطوح مختلف تفاله دانه اار بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی
محمد حسینی، محسن آملی
مشاهده مقاله اصل مقاله 37.62 K