کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 19

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﻣﺎده آﻟﯽ و اﻟﯿﺎف ﻧﺎﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه ﺧﻨﺜﯽ ﮐﺎه ﺳﻮﯾﺎی ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ هیدروﮐﺴﯿﺪ ﺳﺪﯾﻢ
شهریار کارگر، محمد خوروش، طاهر یلچی، غلامرضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.55 K)

2 بررﺳﯽ ﻣﻘﺪار و روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای اﻟﯿﺎف ﻧﺎ ﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه ﺧﻨﺜﯽ و اﺳﯿﺪی ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ زﯾﺘﻮن ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﭘﺮﺗﻮ ﮔﺎﻣﺎ و ﺑﯿﻢ اﻟﮑﺘﺮون
سید روح اله ابراهیمی محمود آباد، مهدی تقی نژاد رودینه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.5 K)

3 تعیین قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم در شتر
هادی بهزاد، تقی قورچی، سعید حسینی، جعفر باشتینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.78 K)

4 مقایسه فراسنجه های هضمی شکمبه ای مواد مغذی انواع تفاله زیتون
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.72 K)

5 تخمین هضم پذیری آزمایشگاهی کاه گندم با جیره های حاوی بنتونیت سدیم
محمد جواد خلیفه، طاهره محمد آبادی، مرتضی چاجی، سمیه سالاری، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.66 K)

6 اثر افزودن پلی اتیلن گولکول بر ارزش غذایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی به روش تولید گاز در دو نوع تفاله زیتون
محمد جواد ابر قوئی، یوسف روزبهان، داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

7 بررسی اثرات سطوح مختلف الیاف فیبری و غیر فیبری بر قابلیت هضم، اسیدیته شکمبه و رفتار جویدن گاو میش
اسد.. تیموری یانسری، بهرام افشار، هرمز منصوری، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

8 بررسی ترکیبات شیمیایی و تعیین ارزش تغذیه ای دو گونه تاج خروس به عنوان منبع علوفه در مراتع آبگیر استان مازندران
شهره صفاپور، قدرت ا... حیدری، اسد ا.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

9 اثر الیاف محلول و نامحلول در دوره های مختلف پرورش بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
علی اصغر کاردل، محمد کاظمی فرد، منصور رضایی، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (522.58 K)

10 اثر الیاف محلول و نامحلول در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و طول روده دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
علی اصغر کاردل، محمد کاظمی فرد، منصور رضایی، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (451.44 K)

11 تعیین ارزش غذایی کاه جو پرتوتابی شده با پرتو الکترون
نرگس طباطبایی فر، محمدحسن فتحی نسری، احمد ریاسی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.99 K)

12 بررسی قابلیت هضم آزمایشگاهی برگ، غلاف، دانه و شاخه کامل سوبابل (Leucaena leucocephal )
شهین نسیمی اصفهانی، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (245.44 K)

13 بررسی ترکیب شیمیایی برگ، غلاف، دانه و شاخه ی کامل سوبابل ( Leucaena leucocephala)
شهین نسیمی اصفهانی، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.24 K)

14 ارزیابی ارزش غذایی دانه و غلاف گیاه جغجغه (Prosopis farcta) با استفاده از تکنیک تولید گاز
مریم باقری ورزنه، مینا رستم زا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.12 K)

15 بررسی اثر امواج مایکروویو بر قابلیت هضم آزمایشگاهی و انرژی قابل متابولیسم برگ خرما به روش آزمون تولید گاز
رضا خسروی القار، محمد زارعین، یوسف روزبهان، محمدجواد ابرقوئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.18 K)

16 ترکیب شیمیایی و روند تجزیهپذیری ترکیبات دیواره سلولی غلاف نخود سبز Pisum sativaL با استفاده از روش کیسه های نایلونی
زهرا اسلامی، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، رضا شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.46 K)

17 اثر هیدروکسید سدیم بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی کاه سویا
طاهر ینچی، شهریار کارگر، محمد خوروش، غلامرضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K)

18 بررسی مقدار و روند تجزیه پذیری شکمبه ای الیاف نامحلول در شوینده خنثی و اسیدی کنجاله زیتون عمل آوری شده با پرتو گاما و بیم الکترون
سید روح اله ابراهیمی محمود آباد، مهدی تقی نژاد رودبنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.08 K)

19 تعیین سطح مناسب تفاله خشک زیتون با استفاده از روش تولید گاز
آزاده گراوند، مرتضی چاجی، محسن ساری، طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.92 K)