| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺑﻘﺎﯾﺎی زﻋﻔﺮان ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺻﺪﻓﯽ ( ﭘﻠﻮروﺗﻮس اﺳﺘﺮاﺗﻮس ) | |
| وحید کاردان مقدم، محمدحسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 265.16 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺑﻘﺎﯾﺎی زﻋﻔﺮان ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺻﺪﻓﯽ ( ﭘﻠﻮروﺗﻮس اﺳﺘﺮاﺗﻮس ) | |
| وحید کاردان مقدم، محمدحسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 265.16 K | ||