کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺑﻘﺎﯾﺎی زﻋﻔﺮان ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺻﺪﻓﯽ ( ﭘﻠﻮروﺗﻮس اﺳﺘﺮاﺗﻮس ) | |
وحید کاردان مقدم، محمدحسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.16 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺑﻘﺎﯾﺎی زﻋﻔﺮان ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺻﺪﻓﯽ ( ﭘﻠﻮروﺗﻮس اﺳﺘﺮاﺗﻮس ) | |
وحید کاردان مقدم، محمدحسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.16 K) |