کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﻓﺰودن اﻣﻮﻟﺴﯿﻔﺎﯾﺮﻫﺎ در ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
فرشته جمیلی، مسعود دیدارخواه، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.45 K) | ||
2 | اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت روﻏﻦ ﮐﺸﯽ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ و ﮐﻤﯿﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﻻﺷﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن | |
مرتضی دروﯾﺸﯽ ﺷﺎﻫﮑﻼئی، عبدالصمد کرامت، صادق کریم زاده، علی فرزانفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.05 K) | ||
3 | ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻻﺷﻪ در اﺛﺮ اﻧﺘﺨﺎب ﺑﺮای ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯿﺰان ﭼﺮﺑﯽ | |
محمدعلی طالبی، محمد وطن خواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.13 K) | ||
4 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻣﯿﺰان ﺗﻮارث ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در آﻣﯿﺨﺘﻪ ﻫﺎ ﺑﺮ اﺳﺎس ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ و ﭼﺮﺑﯽ | |
مریم اردلان فر، سعید حسنی، سعید زره داران، محمدباقر صیاد نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.1 K) |