صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
اﺛﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮﺗﻌﺎدل ﻧﯿﺘﺮوژن، ﻣﺸﺘﻘﺎت ﭘﻮرﯾﻨﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮسفند
ناهید آقا محمدی، فردین هژیری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (304.12 K)
2
تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر مشتقات پورینی، سنتز پروتئین میکروبی، مصرف و ابقای نیتروژن در گوسفندان کرمانی
زینب رئیسی، رضا طهماسبی، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (128.9 K)
3
بررسی اثر بلوک کردن جیره با و بدون کود بستر جوجه های گوشتی بر میزان فعالیت هیدرولایتیکی آنزیم های شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی به روش مشتقات پورینی دفع شده در بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی، یوسف روزبهان، حسن فضائلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (111.9 K)
4
اثر پیه و روغن گیاهی برتخمین سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گوسفند
حامد علیپور، کاوه جعفری خورشیدی، محمدعلی جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.64 MB)
5
تأثیر سطوح مختلف کنسانتره بر سنتز پروتئین میکروبی در شکمبۀ گاومیش
یاشار وکیل فرجی، کاوۀ جعفری خورشیدی، مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.46 K)
6
بررسی اثرات سیلاژیونجه با سطوح متفاوت خرمای ضایعاتی بر سنتز مشتقات پورینی، در گوسفند کرمانی
راحله رجبی علی آبادی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (901.08 K)
7
بررسی تأثیر جایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند
مرضیه حاج محمدی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (411.2 K)
8
مقایسه مقدار دفع مشتقات پورینی و سنتز پروتئین میکروبی در گوساله های نر نژاد سیستانی و هلشتاین
سجاد کریمی دمنه، محمدرضا دهقانی، مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.94 K)
9
مقایسه تخمین نیتروژن میکروبی سنتز شده بر اساس روش مشتقات پورینی و روش AFRC در دو سطح متفاوت پروتئین جیره در گاوهای شیری
مهدی کاظمی بن چناری، مجتبی ایلانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.18 K)
10
اثر میوه بلوط و پلی اتیلن گلیکول بر تعادل نیتروژن، مشتقات پورینی و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند
ناهید آقامحمدی، فردین هژبری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (75.33 K)