صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
76
-1024
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﺰرﯾﻖ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E و ﺳﻠﻨﯿﻮم دردوره ی ﺧﺸﮑﯽ ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ اﯾﻤﻨﻮﮔﻠﺒﻮﻟﯿﻨﻬﺎی آﻏﻮز در ﻣﯿﺶ ﻫﺎی ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری
محمد حاجیان، شیرزاد کرمی، فرشاد زمانی دهکردی، محمدرضا پور علمی، فرشاد شعله
مشاهده مقاله
اصل مقاله
275.62 K
-1023
اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﮑﻤﻞ ﺳﻠﻨﯿﻮم و وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺜﻠﯽ ﻣﯿﺶ ﻫﺎی ﺑﻮﻣﯽ اﺳﺘﺎن ﮔﯿﻼن
حسن رفیعی، مهرداد محمدی، احمد قربانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
277.91 K
-1022
اثر متقابل نسبت اسیدهای چرب ضروری با ویتامین E بر رشد گوساله های شیرخوار هلشتاین
حسین فصیحی، محمد خوروش، محسن حسینی، ابوالفضل این علی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.14 M
-1021
اثرات افزایش سطح مکمل سلنیوم و ویتامین E در اواخر آبستنی برتولید شیر گاوهای شیرده هلشتاین و عملکرد رشد گوساله های آنها
پارمیس زاهدی مقدم، محمدرضا ترغیبی، محمد پناه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.41 M
-1020
بررسی تأثیر آنتی اکسیدان و ویتامین E بر عملکرد و آنالیز لاشه جوجه های گوشتی
حمید رضا وراثی، حسین ایراندوست، محمدرضا وراثی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
972.77 K
-1019
تاثیر سطوح مختلف پودر کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
فاطمه عباسی، فیروز صمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.26 M
-1018
تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی و ویتامین E بر تغییرات پروتئین سرم در بلدرچین ژاپنی
مرتضی عالمی، فیروز صمدی، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
968.97 K
-1017
اثر ویتامین E و سطوح مختلف اسانس شوید بر عملکرد مرغ هی تخمگذار
فاطمه خیری، خلیل میرزاده، صالح طباطبایی وکیلی، سمیه سالاری، علی آقایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
-1016
مقایسه تاثیر مصرف کولین و ویتامین E بر تولید شیر، مصرف ماده خشک، متابولیتهای خونی و آنزیمهای کبدی در گاوهای اوایل دوره شیردهی
محمدرضا رحمانی، مهدی دهقان بنادکی، رومیک کامالیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.55 M
-1015
تاثیر روغن های بازیافتی سویا و مکمل های ویتامین E و C بر الگوی لیپیدی سرم و تخم مرغ
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، غلامعلی نادری، مریم بشتام
مشاهده مقاله
اصل مقاله
96.77 K
-1014
اثر مکمل ویتامین E(آلفا توکوفرول استات) بر پاسخ های ایمنی وابسته به خون و سلول در جوجه های گوشتی
علیرضا حسابی نا مقی، حسن نصیری مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
361.51 K
-1013
بررسی سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) و ویتامین E بر میانگین تعداد گلبول های سفید خون در بلدرچین تخم گذار ژاپنی
عاطفه آزادگان، مسیب امیری، یوسف جعفری آهنگری، سید رضا هاشمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.12 M
-1012
بررسی سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) و ویتامین E بر برخی از فراسنجه های خونی در بلدرچین تخم گذار ژاپنی
عاطفه آزادگان، مسیب امیری، یوسف جعفری آهنگری، سید رضا هاشمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
763 K
-1011
تاثیر افزودن آنتی اکسیدان ( ویتامین E ) به رقیق کننده پراکسیداسیون لیپیدها در اسپرم گاو
مونا متمنی، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، حمید غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.06 M
-1010
تاثیر پودر کنگر فرنگی و ویتامین E بر برخی از متابولیت های خونی در جوجه های گوشتی
حبیبه سمیعی، فیروز صمدی، محمود شمس شرق، یوسف جعفری آهنگری، مجتبی آهنی آذری، محمد قربانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
-1009
تأثیر خورانیدن سطوح مختلف مکمل آلی سلنیوم و ویتامین E بر عملکرد، میزان کلسترول و تریگلیسرید سرم در بلدرچین ژاپنی
حجت صنوبر کلاتی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
236.78 K
-1008
اثر استفاده از عصاره الکلی بره موم در مقایسه با ویتامین E بر عملکرد، لیپید های سرم خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی
شکوفا شهروند، عباسعلی قیصری، مریم اعرج شیروانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
194.31 K
-1007
اثر استفاده از مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E در بهبود کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی
بهجت توکلی، محمد حسن فولادی، محمد سالار معینی، مسعود سامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
162.62 K
-1006
بررسی اثرات سطوح مختلف دانه کتان کامل و خرد شده همراه با ویتامین E بر عملکرد سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرزاد امیری نسب، جواد آرشامی، حسن کرمانشاهی، محمدرضا باسامی، محمد پیله ور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
344.9 K
-1005
اثر سطوح مختلف ویتامین Eو سلنیوم معدنی بر سیستم ایمنی مرغ های تخمگذار
ح. ملک محمدی، ف شریعتمداری، س. ع حسینی، م. ا. کریمی ترشیزی، ا. ر خیرخواه، م محیطی اصلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
369.35 K
-1004
تاثیر سطوح مختلف ویتامین Eو سلنیوم معدنی بر خصوصیات کیفی و اسیدهای چرب تخم مرغ در مرغ های تغذیه شده با دان کتان
ح ملک محمدی، ف شریعتمداری، س.ع حسینی، م. ا. کریمی ترشیزی، ا.ر خیرخواه، م محیطی اصلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
374.86 K
-1003
بررسی اثرات ویتامین E، آویشن و نعناع فلفلی بر خصوصیات کیفی تخم مرغ های تولیدی در شرایط تنش گرمایی و ماندگاری آنها
مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
211.15 K
-1002
برسی ویتامین E جیره مرغ مادر گوشتی آرین بر ایمنیت نتاج حاصل از آن
مجید اقشار، محمد امیری اندی، نامدار اسکندر شیری، سیدعلی پوربخش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.27 M
-1001
اثرات مصرف ویتامین های E و C بر عملکرد مرغهای تخمگذار در شرایط استرس سرمایی
محمد علی جعفری، کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
933.37 K
-1000
بررسی تاثیر سلنیوم و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ و ماندگاری آن تحت شرایط دمایی مختلف
احمد خیرخواه، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، حمید ملک محمدی، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.28 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4