کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اﺛﺮات ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ اﺑﻘﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮنی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
زهرا اسدی کرمانی، محمدحسین شهیر، نیما برادران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.88 K) | ||
2 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه و ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره رﺷﺪ | |
زهرا اسدی کرمانی، محمدحسین شهیر، نیما برادران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.28 K) |