کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 7 |
|
1 |
|
تعیین ﺿﺮاﯾﺐ ﻫﻀﻤﯽ، اﻧﺮژی ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻤﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻮﺛﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺴﺘﻪ ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ |
|
مهتاب وهاب زاده، امید دیانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 192.3 K
|
|
2 |
|
تعیین ضرایب هضمی سیلاژ سورگوم فرآوری شده با افزودنی های مختلف با استفاده از تکنیک آزمون گاز |
|
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1004.07 K
|
|
3 |
|
مقایسه ترکیبات شیمیایی دو نمونه تفاله زیتون هسته دار و بدون هسته با تفاله سیلو شده و تعیین ضرایب هضمی نمونه های شاهد تفاله زیتون |
|
مجتبی ابرقویی، یوسف روزبهان، داریوش علیپور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1016.53 K
|
|
4 |
|
تعیین ضرایب هضمی جیره های کامل و پلت شده حاوی سطوح مختلف پوست پسته به روش In vivo |
|
پیروز شاکری، حسن فضائلی، نادر فروغ عامری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 449.84 K
|
|
5 |
|
تعیین ارزش غذایی تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا |
|
اکرم قیاسی، امید دیانی، مسعود سامی، محسن افشارمنش، یوسف روزبهان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 165.88 K
|
|
6 |
|
اثر استفاده از نسبت های مختلف برگ و ساقه خشک شده و سیلو شده سیب زمینی بر ضرایب هضمی خوراک در بره های نر پرواری نژاد مهربان |
|
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 78.19 K
|
|
7 |
|
تعیین ضرایب هضمی، انرژی متابولیسمی و تجزیه پذیری موثر پوست پسته عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا |
|
مهتاب وهاب زاده، امید دیانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 36.72 K
|