صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
اﺛﺮ اﻓﺰودن اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﺷﺪه و ﻃﻌﻢدﻫﻨﺪه اوﻟﺌﻮﺑﯿﻮﺗﮏ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﺑﺎزده ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی شیری هلشتاین
احمد رضا داورمنش، محمدحسن فتحی نسری، محمد باقر منتظر تربتی، علیرضا کلانتری فیروز آباد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (280.94 K)
2
اثر اﻓﺰودن اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﺷﺪه و ﻃﻌﻢدﻫﻨﺪه اوﻟﺌﻮﺑﯿﻮﺗﮏ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و اﻓﺰاﯾﺶ وزن ﮔﻮﺳﺎله های شیری هلشتاین
احمدرضا داورمنش، محمدحسن فتحی نسری، محمدباقر منتظر تربتی، علیرضا کلانتری فیروزآبادی، فاطمه اصغر زاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.68 K)
3
اثر سن بهینه مصرف یونجه بر قابلیت هضم مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار هلشتاین
محسن حسینی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، الهه جهانیان، حسین فصیحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
4
اثرات جیره آغازین با سطح مختلف کنسانتره بر سنتز پروتئین میکروبی بره های شیرخوار
آشور محمد قره باش، تقی قورچی، سعید حسنی، نورمحمد تربتی نژاد، هرمز منصوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (282.82 K)
5
تاثیر سطوح مختلف کنسانتره جیره آغازین بر توسعه شکمبه بره های شیرخوار
آشور محمد قره باش، تقی قورچی، سعید حسنی، نورمحمد تربتی نژاد، هرمز منصوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.51 K)
6
مقایسه اثر تغذیه با سطوح مختلف مکمل چربی غیراشباع محافظت شده در جیره آغازین بر فرآسنجه های خونی بره های زود شیرگیری شده قزل
رویا خواجه الدینی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، بهزاد اسدنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.77 K)
7
مقایسه اثر استفاده از مخمر ساکارومایسز سرویسیه و پروبیوتیک پروتکسین در جیره آغازین بر روی فراسنجه بیوشیمیایی و ایمنی خون و امتیاز رفتار و مدفوع در گوساله های شیر خوار
امین نعمتی، نورالدین طباطبایی، امیر داور فروزنده شهرکی، شاهین اقبال سعید
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (512.77 K)
8
تعیین سن مصرف یونجه بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین
سید محسن حسینی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، مهدی میرزایی، احمد ریاسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.35 K)
9
تاثیر سطوح مازاد بر نیاز مواد معدنی کم مصرف کلیت شده در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
حشمت اله خسروی نیا، جعفر آردان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.53 K)
10
بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین و لیزین قابل هضم در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدصادق حسینی مقدم، ابوالقاسم گلیان، حسن نصیری مقدم، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.86 K)