کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﭘﻠﻮروﺗﻮس ﻓﻠﻮرﯾﺪا ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ | |
محمد ناصحی، نور محمد تربتی نژاد، سعید زره داران، امیر رضا صفایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (190.61 K) | ||
2 | ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان | |
محمد پاسندی، حسن فضائلی، سید حسن حافظیان، عبداله کاویان، یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
3 | تاثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی کاه سویا | |
آیناز اصلانیان، فرزاد قنبری، جواد بیات کوهسار، بهروز کریمی شهرکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.52 K) | ||
4 | تأثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه شکمبه ای ماده خشک کاه سویا | |
آیناز اصلانیان، فرزاد قنبری، جواد بیات کوهسار، بهروز کریمی شهرکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.48 K) | ||
5 | اثر هیدروکسید سدیم بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی کاه سویا | |
طاهر ینچی، شهریار کارگر، محمد خوروش، غلامرضا قربانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K) |