| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﭘﻠﻮروﺗﻮس ﻓﻠﻮرﯾﺪا ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ | |
| محمد ناصحی، نور محمد تربتی نژاد، سعید زره داران، امیر رضا صفایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 190.61 K | ||
| 2 | ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان | |
| محمد پاسندی، حسن فضائلی، سید حسن حافظیان، عبداله کاویان، یداله چاشنی دل | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M | ||
| 3 | تاثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی کاه سویا | |
| آیناز اصلانیان، فرزاد قنبری، جواد بیات کوهسار، بهروز کریمی شهرکی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 455.52 K | ||
| 4 | تأثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه شکمبه ای ماده خشک کاه سویا | |
| آیناز اصلانیان، فرزاد قنبری، جواد بیات کوهسار، بهروز کریمی شهرکی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 388.48 K | ||
| 5 | اثر هیدروکسید سدیم بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی کاه سویا | |
| طاهر ینچی، شهریار کارگر، محمد خوروش، غلامرضا قربانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.53 K | ||