کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اﺛﺮ ﻋﻤﻞآوری ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺻﺪﻓﯽ ﭘﻠﻮروﺗﻮس ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﮔﻨﺪم و ﺑﺮﻧﺞ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ داﻻق | |
محمد ناصحی، نور محمد تربتی نژاد، سعید زره داران، امیر رضا صفائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.92 K) | ||
2 | تاثیر پرتوتابی مایکروویو برتجزیه پذیری ماده خشک دانه کلزا در گوسفند دالاق | |
جواد فرامرزی، نورمحمد تربتی نژاد، مجتبی آهنی آذری، عبدالحکیم توغدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (810.12 K) | ||
3 | تأثیر عمل آوری با استفاده از تیمارهای آهک و اوره برتجزیه پذیری و فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری مؤثر ماده خشک کاه زیره | |
آمنه صمدنیا، نورمحمد تربتی نژاد، مهدی دهقانی سانیج، مختار ملاکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (556.13 K) |