کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻣﻨﯽ ﻗﻮچ داﻻق | |
ماریا امینی، یوسف جعفری آهنگری، یحیی حسن پور، احمد بازیار، نور محمد تربتی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.25 K) | ||
2 | بررسی تغییرات ماهانه خصوصیات منی در قوچ دالاق | |
یحیی حسن پور، یوسف جعفری آهنگری، مهناز احمدی همدانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (586.3 K) | ||
3 | تاثیر سطوح مختلف قند ساکارز بر کیفیت منی قوچ دالاق طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه ی سانتیگراد | |
فرانک یاراحمدی، یوسف مصطفی لو، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (782.95 K) | ||
4 | تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر خصوصیات منی قوچ دالاق | |
ماریا امینی، یوسف جعفری آهنگری، یحیی حسن پور، احمد بازیار، نور محمد تربتی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.95 K) |