| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻣﻨﯽ ﻗﻮچ داﻻق | |
| ماریا امینی، یوسف جعفری آهنگری، یحیی حسن پور، احمد بازیار، نور محمد تربتی نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 332.25 K | ||
| 2 | بررسی تغییرات ماهانه خصوصیات منی در قوچ دالاق | |
| یحیی حسن پور، یوسف جعفری آهنگری، مهناز احمدی همدانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 586.3 K | ||
| 3 | تاثیر سطوح مختلف قند ساکارز بر کیفیت منی قوچ دالاق طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه ی سانتیگراد | |
| فرانک یاراحمدی، یوسف مصطفی لو، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 782.95 K | ||
| 4 | تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر خصوصیات منی قوچ دالاق | |
| ماریا امینی، یوسف جعفری آهنگری، یحیی حسن پور، احمد بازیار، نور محمد تربتی نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.95 K | ||