صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
8
1
اﺛﺮ ﻋﻤﻞ آوری ﮐﺎه ﮐﻠﺰا ﺑﺎ ﺳﻮد و ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻇﺎﻫﺮی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﻠﻮچی
مرضیه باقری نسب، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (300.14 K)
2
قابلیت هضم و تجزیه پذیری ارقام مختلف کاه کلزا به روش In vivo , In vitro و In situ در کردستان
رحمن ابن عباسی، مریم بداغی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
3
ترکیب شیمیایی ، قابلیت هضمی و تجزیه پذیری ارقام کاه کلزا
مریم بداقی، محمد مهدی معینی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (412.7 K)
4
تاثیر کاه کلزا عمل آوری شده با سطوح مختلف سود و اوره بر عملکرد بره های نر کردی
علی رضا توسلی نیا، رضا ولی زاده، رضا وکیلی، سعید سبحانی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (406.46 K)
5
اثرات سود و اوره بر تجزیه پذیری کاه کلزا
علی رضا توسلی نیا، رضا ولی زاده، رضا وکیلی، سعید سبحانی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.62 K)
6
جایگزینی کاه کلزا فرآوری شده با یونجه و تاثیر آن بر رفتار مصرف خوراک، pH و جمعیت تک یاخته های شکمبه گوساله های نر پرواری هلشتاین
محسن قیاسوند، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (525.96 K)
7
بررسی تأثیر روش های مختلف فرآوری بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک کاه کلزا
محسن قیاسوند، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (269.61 K)
8
اثر عمل آوری کاه کلزا با سود و مایع شکمبه بر قابلیت هضم ظاهری و متابولیت های خونی گوسفندان بلوچی
مرضیه باقری نصب، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.91 K)