کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 اﺛﺮ ﻋﻤﻞ آوری ﮐﺎه ﮐﻠﺰا ﺑﺎ ﺳﻮد و ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻇﺎﻫﺮی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﻠﻮچی
مرضیه باقری نسب، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 300.14 K

2 قابلیت هضم و تجزیه پذیری ارقام مختلف کاه کلزا به روش In vivo , In vitro و In situ در کردستان
رحمن ابن عباسی، مریم بداغی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M

3 ترکیب شیمیایی ، قابلیت هضمی و تجزیه پذیری ارقام کاه کلزا
مریم بداقی، محمد مهدی معینی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 412.7 K

4 تاثیر کاه کلزا عمل آوری شده با سطوح مختلف سود و اوره بر عملکرد بره های نر کردی
علی رضا توسلی نیا، رضا ولی زاده، رضا وکیلی، سعید سبحانی راد
مشاهده مقاله اصل مقاله 406.46 K

5 اثرات سود و اوره بر تجزیه پذیری کاه کلزا
علی رضا توسلی نیا، رضا ولی زاده، رضا وکیلی، سعید سبحانی راد
مشاهده مقاله اصل مقاله 381.62 K

6 جایگزینی کاه کلزا فرآوری شده با یونجه و تاثیر آن بر رفتار مصرف خوراک، pH و جمعیت تک یاخته های شکمبه گوساله های نر پرواری هلشتاین
محسن قیاسوند، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 525.96 K

7 بررسی تأثیر روش های مختلف فرآوری بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک کاه کلزا
محسن قیاسوند، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 269.61 K

8 اثر عمل آوری کاه کلزا با سود و مایع شکمبه بر قابلیت هضم ظاهری و متابولیت های خونی گوسفندان بلوچی
مرضیه باقری نصب، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.91 K