کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 مطالعه ﺗﻐﯿﯿﺮات اﯾﺠﺎد ﺷﺪه درpH ﺷﮑﻤﺒﻪ و اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارا سطوح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺎﮐﺎرز و ﻧﺸﺎسته
امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.99 K)

2 برآورد تولید اسیدهای چرب فرار در شکمبه گاوهای شیری هلشتاین با استفاده از شبکه های عصبی و عصبی-فازی تطبیقی
مصطفی کریم پور، مرضیه قدمی کوهستانی، رضا ولی زاده، محمدباقر نقیبی سیستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

3 بررسی تأثیر تغذیه مستقیم میکروب ها بر اسیدهای چرب فرار شکمبه گوسفندان تغذیه شده با جیره های حاوی منابع مختلف علوفه ای
حمید رضا خزانه ای، کامران رضا یزدی، علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.34 K)

4 اثر سطوح مختلف کربوهیدرات فیبری و غیر فیبری جیره بر روی قابلیت هضم و فرآورده های نهایی حاصل از تخمیر در شکمبه گاومیش
بهرام افشار حمیدی، هرمز منصوری، اسد ا... تیموری یانسری، محمد ابراهیم رازقی، نادر پرویشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (515.33 K)

5 بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده
بهزاد اسدی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، خسرو پارسایی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.77 K)

6 بررسی اثرات فرآوری سویا بر قابلیت هضم و پارامترهای شکمبه ای در گاوهای شیری هلشتاین در اواسط دوره شیردهی
ایمانه صدرارحامی، غلامرضا قربانی، علی صادقی سفید مزگی، نیما نادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.4 K)

7 اثر ارتفاع برداشت بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت ایرانی
مهری ارجمند، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.71 K)

8 تاثیر اسانس و پودر مرزه (.Satureja hortensis L) بر غلظت کل اسیدهای چرب و pH شکمبه در بزغاله های بومی آذربایجان غربی
سینا پیوستگان، پرویز فرهومند، محسن صحرایی، امیر طلاطپه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K)

9 تاثیر اسانس رزماری بر تولید اسیدهای چرب فرار کل در شکمبه و فراسنجه های خونی گوسفندان قزل
محسن صحرایی، رسول پیرمحمدی، ایرج برنومی، یونس علی جو، حامد خلیل وندی، عباسعلی احمدی نقدهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.77 K)

10 مطالعه تغییرات ایجاد شده در pH شکمبه و اسیدهای چرب فرار در سیستم شکمبه مصنوعی با استفاده از جیره های دارای سطوح مخنلف ساکارز و نشاسته
امین خزری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.86 K)