کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 47

-49 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﻼس و ﭘﯿﺖ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﻧﯿﺸﮑﺮ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ
سعید ﺻﯿﺪاﻟﯽ دوﻟﺖ آﺑﺎد، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، احمد هدایتی پور، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.09 K)

-48 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﻼس و اوره روی ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ رشد
ی. چاشنی دل، م. موید پور، م. یوسف الهی، ک. شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (168.74 K)

-47 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اوره و ﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ و ﭘﻮﺳﺘﻪ اﻧﺎر
مجید ابراهیم پور، رحمت اله حق پرور، سیدرضا خزایی فر، محمدرضا ساسانی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.38 K)

-46 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺧﺘﻦ و ﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ
سعید صیدالی دولت آباد، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، احمد هدایتی پور، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.68 K)

-45 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اوره وﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ و ﭘﻮﺳﺘﻪ اﻧﺎر
مجید ابراهیم پور، رحمت اله حق پرور، سید رضا خزایی فر، محمدرضا ساسانی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.62 K)

-44 بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.75 K)

-43 استفاده از پسماند تقطیری تغلیظ شده ی ملاس حاصل از کارخانه های تولید الکل در تغذیه دام
وحید علامه صدر، محمد مهدی معینی، طاهره امجدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.55 K)

-42 بررسی تاثیر فرآوری با اوره و ملاس برقابلیت هضم سورگوم علوفه ای به روش In vivo
احمد طالب زاده، مریم خلیق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.76 MB)

-41 اثر افزودن ملاس به جای مخلوط ذرت و جو بر توازن نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
نادر پاپی، ایوب عزیزی شترخفت، حسن فضائلی، مرتضی چاجی، آزاده گراوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.24 K)

-40 اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
ایوب عزیزی شترخفت، نادر پاپی، حسن فضائلی، وحید عباسی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.38 K)

-39 تعیین ضرایب هضمی سیلاژ سورگوم فرآوری شده با افزودنی های مختلف با استفاده از تکنیک آزمون گاز
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1004.07 K)

-38 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و تجربه پذیری ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

-37 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری موثر ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

-36 تولید علوفه بررسی ارزش غذایی(ترکیبات شیمیایی)علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس
منصور سراوانی، مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.41 MB)

-35 استفاده از جیره پلت شده با کاه غنی شده و ملاس برعملکرد و ترکیبات شیمیایی لاشه بره های پرواری لری بختیاری
سروش شیریان، فرشاد زمانی، محمد وطن خواه، سلماز کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.69 MB)

-34 اثر سطوح مختلف ملاس و مدت زمان سیلو کردن بر خاصیت سیلویی علف سویا
محمد حسین اخوت، عبدالحلیم کر، محمد پاسندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

-33 استفاده از گونه های مختلف مخمر و آب پنیر غنی شده با ملاس برای تولید پروتئین تک یاخته
فرشاد زمانی، حمیدرضا مهدوی، - همت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

-32 تعیین اثر اوره و ملاس بر ترکیب شیمیائی و قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک سیلاژ علوفه کانولا
امیر بالاخیال، عباسعلی ناصریان، علیرضا هروی موسوی، فریدون افتخار شاهرودی، رضا ولی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.66 K)

-31 بررسی تاثیر سطوح مختلف اوره، ملاس و مدت زمان غنی سازی بر ترکیبات شیمیایی سرشاخه خرما
محمد هادی صادقی، مجتبی زاهدی فر، عبدالمهدی کبیری فرد، محمود دشتی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (743.57 K)

-30 کاربرد سطوح مختلف اوره و ملاس در سیلوی سرشاخه نیشکر
بهاءالدین عالم زاده، سیروس نوروزی، عزیز کردونی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-29 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم بوته گوجه فرنگی (شاخ و برگ) با نسبتهای مختلف ملاس به روش دام زنده
امیر ارسلان کمالی، عبدالمهدی کبیری فرد، محمد هادی صادقی، محمود دشتی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

-28 بررسی اثرات جایگزینی سیلاژ تریتیکاله فرآوری شده با افزودنی میکروبی و ملاس با سیلاژ ذرت بر عملکرد گوساله های نر پرواری
مهدی کوچه لقمانی، علیرضا فروغی، احمد قدرت نما، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.52 K)

-27 اثر سطوح مختلف ملاس، گوگرد و اوره بر تخمیر مواد خشبی در شیرابه شکمبه گاومیش به روش آزمایشگاهی
محمدرضا مشایخی، حسن فضایلی، بهاره طاهری دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.72 K)

-26 تعیین خوشخوراکی و میزان مصرف روزانه بلوک های اوره-ملاس در گاوهای بومی استان لرستان
ع. کیانی، آ. آذرفر، ر. شریعتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (588.65 K)

-25 اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست)
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.27 K)