کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 47

-149 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﻼس و ﭘﯿﺖ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﻧﯿﺸﮑﺮ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ
سعید ﺻﯿﺪاﻟﯽ دوﻟﺖ آﺑﺎد، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، احمد هدایتی پور، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 198.09 K

-148 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﻼس و اوره روی ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ رشد
ی. چاشنی دل، م. موید پور، م. یوسف الهی، ک. شجاعیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 168.74 K

-147 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اوره و ﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ و ﭘﻮﺳﺘﻪ اﻧﺎر
مجید ابراهیم پور، رحمت اله حق پرور، سیدرضا خزایی فر، محمدرضا ساسانی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله اصل مقاله 263.38 K

-146 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺧﺘﻦ و ﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ
سعید صیدالی دولت آباد، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، احمد هدایتی پور، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 194.68 K

-145 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اوره وﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ و ﭘﻮﺳﺘﻪ اﻧﺎر
مجید ابراهیم پور، رحمت اله حق پرور، سید رضا خزایی فر، محمدرضا ساسانی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله اصل مقاله 263.62 K

-144 بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 984.75 K

-143 استفاده از پسماند تقطیری تغلیظ شده ی ملاس حاصل از کارخانه های تولید الکل در تغذیه دام
وحید علامه صدر، محمد مهدی معینی، طاهره امجدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 141.55 K

-142 بررسی تاثیر فرآوری با اوره و ملاس برقابلیت هضم سورگوم علوفه ای به روش In vivo
احمد طالب زاده، مریم خلیق
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.76 M

-141 اثر افزودن ملاس به جای مخلوط ذرت و جو بر توازن نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
نادر پاپی، ایوب عزیزی شترخفت، حسن فضائلی، مرتضی چاجی، آزاده گراوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.24 K

-140 اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
ایوب عزیزی شترخفت، نادر پاپی، حسن فضائلی، وحید عباسی راد
مشاهده مقاله اصل مقاله 205.38 K

-139 تعیین ضرایب هضمی سیلاژ سورگوم فرآوری شده با افزودنی های مختلف با استفاده از تکنیک آزمون گاز
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1004.07 K

-138 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و تجربه پذیری ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.36 M

-137 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری موثر ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.08 M

-136 تولید علوفه بررسی ارزش غذایی(ترکیبات شیمیایی)علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس
منصور سراوانی، مهران مهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.41 M

-135 استفاده از جیره پلت شده با کاه غنی شده و ملاس برعملکرد و ترکیبات شیمیایی لاشه بره های پرواری لری بختیاری
سروش شیریان، فرشاد زمانی، محمد وطن خواه، سلماز کیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.69 M

-134 اثر سطوح مختلف ملاس و مدت زمان سیلو کردن بر خاصیت سیلویی علف سویا
محمد حسین اخوت، عبدالحلیم کر، محمد پاسندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.27 M

-133 استفاده از گونه های مختلف مخمر و آب پنیر غنی شده با ملاس برای تولید پروتئین تک یاخته
فرشاد زمانی، حمیدرضا مهدوی، - همت زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.05 M

-132 تعیین اثر اوره و ملاس بر ترکیب شیمیائی و قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک سیلاژ علوفه کانولا
امیر بالاخیال، عباسعلی ناصریان، علیرضا هروی موسوی، فریدون افتخار شاهرودی، رضا ولی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.66 K

-131 بررسی تاثیر سطوح مختلف اوره، ملاس و مدت زمان غنی سازی بر ترکیبات شیمیایی سرشاخه خرما
محمد هادی صادقی، مجتبی زاهدی فر، عبدالمهدی کبیری فرد، محمود دشتی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 743.57 K

-130 کاربرد سطوح مختلف اوره و ملاس در سیلوی سرشاخه نیشکر
بهاءالدین عالم زاده، سیروس نوروزی، عزیز کردونی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.09 M

-129 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم بوته گوجه فرنگی (شاخ و برگ) با نسبتهای مختلف ملاس به روش دام زنده
امیر ارسلان کمالی، عبدالمهدی کبیری فرد، محمد هادی صادقی، محمود دشتی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.16 M

-128 بررسی اثرات جایگزینی سیلاژ تریتیکاله فرآوری شده با افزودنی میکروبی و ملاس با سیلاژ ذرت بر عملکرد گوساله های نر پرواری
مهدی کوچه لقمانی، علیرضا فروغی، احمد قدرت نما، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 373.52 K

-127 اثر سطوح مختلف ملاس، گوگرد و اوره بر تخمیر مواد خشبی در شیرابه شکمبه گاومیش به روش آزمایشگاهی
محمدرضا مشایخی، حسن فضایلی، بهاره طاهری دزفولی
مشاهده مقاله اصل مقاله 395.72 K

-126 تعیین خوشخوراکی و میزان مصرف روزانه بلوک های اوره-ملاس در گاوهای بومی استان لرستان
ع. کیانی، آ. آذرفر، ر. شریعتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 588.65 K

-125 اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست)
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 402.27 K