کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 47

-174 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﻼس و ﭘﯿﺖ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﻧﯿﺸﮑﺮ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ
سعید ﺻﯿﺪاﻟﯽ دوﻟﺖ آﺑﺎد، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، احمد هدایتی پور، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 198.09 K

-173 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﻼس و اوره روی ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ رشد
ی. چاشنی دل، م. موید پور، م. یوسف الهی، ک. شجاعیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 168.74 K

-172 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اوره و ﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ و ﭘﻮﺳﺘﻪ اﻧﺎر
مجید ابراهیم پور، رحمت اله حق پرور، سیدرضا خزایی فر، محمدرضا ساسانی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله اصل مقاله 263.38 K

-171 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺧﺘﻦ و ﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ
سعید صیدالی دولت آباد، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، احمد هدایتی پور، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 194.68 K

-170 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اوره وﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ و ﭘﻮﺳﺘﻪ اﻧﺎر
مجید ابراهیم پور، رحمت اله حق پرور، سید رضا خزایی فر، محمدرضا ساسانی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله اصل مقاله 263.62 K

-169 بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 984.75 K

-168 استفاده از پسماند تقطیری تغلیظ شده ی ملاس حاصل از کارخانه های تولید الکل در تغذیه دام
وحید علامه صدر، محمد مهدی معینی، طاهره امجدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 141.55 K

-167 بررسی تاثیر فرآوری با اوره و ملاس برقابلیت هضم سورگوم علوفه ای به روش In vivo
احمد طالب زاده، مریم خلیق
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.76 M

-166 اثر افزودن ملاس به جای مخلوط ذرت و جو بر توازن نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
نادر پاپی، ایوب عزیزی شترخفت، حسن فضائلی، مرتضی چاجی، آزاده گراوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.24 K

-165 اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
ایوب عزیزی شترخفت، نادر پاپی، حسن فضائلی، وحید عباسی راد
مشاهده مقاله اصل مقاله 205.38 K

-164 تعیین ضرایب هضمی سیلاژ سورگوم فرآوری شده با افزودنی های مختلف با استفاده از تکنیک آزمون گاز
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1004.07 K

-163 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و تجربه پذیری ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.36 M

-162 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری موثر ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.08 M

-161 تولید علوفه بررسی ارزش غذایی(ترکیبات شیمیایی)علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس
منصور سراوانی، مهران مهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.41 M

-160 استفاده از جیره پلت شده با کاه غنی شده و ملاس برعملکرد و ترکیبات شیمیایی لاشه بره های پرواری لری بختیاری
سروش شیریان، فرشاد زمانی، محمد وطن خواه، سلماز کیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.69 M

-159 اثر سطوح مختلف ملاس و مدت زمان سیلو کردن بر خاصیت سیلویی علف سویا
محمد حسین اخوت، عبدالحلیم کر، محمد پاسندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.27 M

-158 استفاده از گونه های مختلف مخمر و آب پنیر غنی شده با ملاس برای تولید پروتئین تک یاخته
فرشاد زمانی، حمیدرضا مهدوی، - همت زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.05 M

-157 تعیین اثر اوره و ملاس بر ترکیب شیمیائی و قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک سیلاژ علوفه کانولا
امیر بالاخیال، عباسعلی ناصریان، علیرضا هروی موسوی، فریدون افتخار شاهرودی، رضا ولی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.66 K

-156 بررسی تاثیر سطوح مختلف اوره، ملاس و مدت زمان غنی سازی بر ترکیبات شیمیایی سرشاخه خرما
محمد هادی صادقی، مجتبی زاهدی فر، عبدالمهدی کبیری فرد، محمود دشتی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 743.57 K

-155 کاربرد سطوح مختلف اوره و ملاس در سیلوی سرشاخه نیشکر
بهاءالدین عالم زاده، سیروس نوروزی، عزیز کردونی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.09 M

-154 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم بوته گوجه فرنگی (شاخ و برگ) با نسبتهای مختلف ملاس به روش دام زنده
امیر ارسلان کمالی، عبدالمهدی کبیری فرد، محمد هادی صادقی، محمود دشتی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.16 M

-153 بررسی اثرات جایگزینی سیلاژ تریتیکاله فرآوری شده با افزودنی میکروبی و ملاس با سیلاژ ذرت بر عملکرد گوساله های نر پرواری
مهدی کوچه لقمانی، علیرضا فروغی، احمد قدرت نما، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 373.52 K

-152 اثر سطوح مختلف ملاس، گوگرد و اوره بر تخمیر مواد خشبی در شیرابه شکمبه گاومیش به روش آزمایشگاهی
محمدرضا مشایخی، حسن فضایلی، بهاره طاهری دزفولی
مشاهده مقاله اصل مقاله 395.72 K

-151 تعیین خوشخوراکی و میزان مصرف روزانه بلوک های اوره-ملاس در گاوهای بومی استان لرستان
ع. کیانی، آ. آذرفر، ر. شریعتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 588.65 K

-150 اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست)
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 402.27 K